Головна Новини Політика внутрішня політика Нардепу Леросу загрожує тюремний термін: справу направили до суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардепу Леросу загрожує тюремний термін: справу направили до суду

Якщо вина нардепа буде доведена, то на нього можуть накласти штраф у розмірі до 64 тисячі гривень або позбавити волі

12 січня 2022, 12:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) направили справу народного депутата Гео Лероса до суду. Про це пише видання Deutsche Welle.

Нардепу Леросу загрожує тюремний термін: справу направили до суду

Гео Лерос. Фото: фейсбук Гео Лероса

Нардепу Гео Леросу інкримінують хуліганство та невиконання рішень суду. У матеріалі наголошується, що в пресрелізі не вказано ім'я народного обранця, проте з інформації випливає, що йдеться саме про нього. Звинувачення були висунуті за двома епізодами:

Перший стосується публічних образливих висловлювань на адресу найвищих посадових осіб держави. Ідеться про те, як Лерос показав середній палець президентові України.

За другим епізодом народному депутату інкримінують невиконання рішення суду, яким його зобов'язали спростувати поширену раніше "недостовірну інформацію, яка ганьбить гідність, гідність і ділову репутацію". Тут мова йде про публікацію в соціальній мережі Facebook, зроблену ще 2020 року. У цьому посту нардеп звинуватив Андрія Єрмака та його брата Дениса у нібито "торгівлі державними посадами".

Якщо вина нардепа буде доведена, то на нього можуть накласти штраф у розмірі до 64 тисяч гривень або позбавити волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що на Банковій розповіли, які гарантії Україна отримала від Байдена. США та інші західні партнери України гарантували Києву, що всі питання, які стосуються нашої держави, не обговорюватимуться на міжнародній арені за спиною українців. Також Захід пообіцяв активно брати участь у врегулюванні конфлікту на сході.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що названо найголовніші глобальні ризики найближчого десятиліття. Деякі з них вийшли на перший план під час пандемії коронавірусної інфекції.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини