Головна Новини Політика внутрішня політика На Банковій розповіли, які гарантії Україна отримала від Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банковій розповіли, які гарантії Україна отримала від Байдена

США та західні партнери обіцяли не обговорювати питання, що стосуються України, без її участі

12 січня 2022, 12:08
Поділіться публікацією:

США та інші західні партнери України гарантували Києву, що всі питання, які стосуються нашої держави, не обговорюватимуться на міжнародній арені за спиною українців. Також Захід пообіцяв активно брати участь у врегулюванні конфлікту на сході України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак, пише офіційний сайт президента України.

На Банковій розповіли, які гарантії Україна отримала від Байдена

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

Глава президентського офісу вважає, що рішення піти у наступ на Україну стане фатальною помилкою для Кремля. Також це стане величезною проблемою для Заходу, який сьогодні не робить усіх зусиль, які змусили б Росію перейти від тиску до нормального діалогу.

За словами Андрія Єрмака, Україна має гарантії президента США та всіх інших західних лідерів, що ті питання, де фігуруватиме Україна, не обговорюватимуться без участі офіційних представників нашої держави. Отже, принцип "нічого про Україну без України" знову діє.

Андрій Єрмак також висловив думку, що Росія не приховує того, що готова застосувати військову силу проти України. Про ці плани добре відомо західним державам, які мають докласти всіх зусиль, щоб плани Кремля не стали реальністю. Глава ОП також зазначив, що Україна щодня працює над тим, щоб зміцнювати армію та вдячна західним партнерам за допомогу в цьому.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова ОП Андрій Єрмак вважає, що вторгнення Росії в Україну стане вироком для НАТО, поставивши під сумніви перспективи блоку. Західні лідери не зможуть пояснити своїм громадянам чому зрештою так сталося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бесараб

12 січня 2022, 23:46

Чехословакии тоже когда то давали гарантии... В 1938......


Новини