Головна Новини Політика внутрішня політика На Банковій відбудеться нарада з мерами через відмову вводити карантин - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

На Банковій відбудеться нарада з мерами через відмову вводити карантин - ЗМІ

У нараді візьмуть участь голови міст, які відмовилися виконувати розпорядження уряду

14 листопада 2020, 19:30
Поділіться публікацією:

В Офісі президента України проведуть нараду з мерами міст через відмову вводити карантин вихідного дня в деяких частинах країни. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на свої джерела. Захід може пройти вже найближчими днями.

На Банковій відбудеться нарада з мерами через відмову вводити карантин - ЗМІ

Фото: из открытых источников

У нараді візьмуть участь голови міст, які відмовилися виконувати розпорядження уряду. Як заявило джерело агентства, зустріч запланована на сьогодні-завтра.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що глава Черкас не вводитиме карантин. Він зазначив, що проблеми з кількістю тестів і обладнань в країні не можна вирішувати коштом підприємців, які постраждають через такий захід. Нещодавно на сайті президента України з'явилася петиція з проханням скасувати карантин вихідного дня. Документ зібрав необхідну кількість підписів. Автор розповідає про можливі наслідки карантину вихідного дня — дефіциті робочих місць, відсутності надходжень до бюджету, оплати оренд площ і комунальних послуг юридичними особами й т.д. Документ закінчується категоричною вимогою не вводити карантин на вихідні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини