Головна Новини Політика внутрішня політика «Ми трохи затримуємося»: Арахамія розповів, коли варто чекати переформатування Кабміну
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ми трохи затримуємося»: Арахамія розповів, коли варто чекати переформатування Кабміну

Ротації в Кабміні варто очікувати на початку жовтня

28 вересня 2021, 11:25
Поділіться публікацією:

В перших числах жовтня варто чекати переформатування Кабміну. В уряді деякі міністри будуть відправлені у відставку і на їх місце прийдуть нові люди. В першій декаді жовтня парламент закриє це питання. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив лідер "Слуги народу" у Верховній Раді Давид Арахамія.

«Ми трохи затримуємося»: Арахамія розповів, коли варто чекати переформатування Кабміну

Давид Арахамія Фото: Українська правда

За його словами, він вже раніше робив анонс, що кадрові зміни в уряді варто чекати до кінця вересня. Наразі консультації тривають. Тому з рішенням поки що трохи затягнулося і вже предметно можна буде сказати, хто в Кабміні буде замінений в першій декаді жовтня. Остаточно рішення по претендентам на міністерські портфелі буде прийнято на розширеній нараді "Слуги народу" в Трускавці. По поверненню з Трускавця прізвища кандидатів на міністерські посади будуть називатися відкрито. Нардеп зазначив, що в Трускавці будуть обговорюватися багато питань. Ротація в уряді стане однією з обговорюваних.

У той же час Давид Арахамія зазначив, що ротації голів комітетів Верховної Ради проводити не планують. З цього питання навіть немає дискусії. Люди залишаться на своїх місцях.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Руслан Стефанчук і Давид Арахамія увійшли у відкритий конфлікт з Дмитром Разумковим з приводу закону про олігархів: експерти розібралися, про що говорить ситуація, яка загострюється.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло — Давид Арахамія розставив крапки над "і" в питанні відставки Дмитра Разумкова, розповівши, про що була розмова з олігархом Ігорем Коломойським.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини