Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: Я - противник майданів та революцій. Люди обрали владу – нехай приймають рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: Я - противник майданів та революцій. Люди обрали владу – нехай приймають рішення

За словами Віктора Медведчука, влада не хоче ухвалювати відповідні рішення щодо газу через свої політичні амбіції.

4 грудня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

Медведчук: Я - противник майданів та революцій. Люди обрали владу – нехай приймають рішення

Віктор Медведчук(фото з відкритих джерел)

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук заявив, що виступає проти проведення революцій у країні, бо чинну владу обирали українці й згідно з Конституцією мають терпіти свій вибір, а вже після – приймати рішення. Таку думку нардеп висловив в ефірі телеканалу UkrLive.

"Люди повинні самі зрозуміти, чому їм купувати газ: по 8, 10, 13 тис. за куб або по 3,5 або 4 тис. А ми говоримо про те, що ми можемо зробити, щоб газ коштував 3,5 тис.  за тисячу кубів і не більше. Ми це говорили три роки тому, чотири роки тому, два роки. І говоримо сьогодні: ми можемо це зробити, наша команда готова до цього", — наголосив нардеп.

За словами Віктора Медведчука, чинна влада не хоче ухвалювати відповідні рішення щодо газу через свої політично мотивовані амбіції.

"Можна обговорювати на ваших шоу в інтерв'ю з окремими політиками будь-що і скільки завгодно, але від цього нічого не зміниться. Коли це люди зрозуміють, вони дадуть оцінку цій владі. Але люди самі повинні дати оцінку владі. Я категоричний противник майданів, революцій і всього іншого. Люди обрали цю владу — нехай терплять, нехай чекають. Коли дочекаються, нехай ухвалять інше рішення", — підсумував депутат.

Нагадаємо, що Коментарі інформували про те, що глава політради партії "Опозиційної платформи — За життя", народний депутат Віктор Медведчук заявив, що його партія готова вести переговори і з Росією, і з представниками ОРДЛО задля досягнення миру в Україні. За словами Віктора Медведчука, говорити про мирне врегулювання ситуації на Донбасі потрібно і з представниками ОРДЛО, а Росію попросити посприяти у цих переговорах. Як підкреслив нардеп, ОПЗЖ виступає за проведення прямого діалогу з Донецьком, Луганськом та Москвою заради миру.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що чинну українську владу треба притягнути до відповідальності за недопуск лідера "ОПЗЖ", нардепа Віктора Медведчука до депутатської діяльності, про це заявив нардеп "ОПЗЖ" Ренат Кузьмін. На його думку, сталася ситуація, за якої влада позбавила опозицію одного голосу в парламенті та цинічним, злочинним чином перешкоджає державному діячеві виконання своїх повноважень. Він наголосив, що співробітникам ДБР, прокуратури та суду не зайвим було ви згадати про кримінальну відповідальність за перешкоджання законній діяльності депутата. Ренат Кузьмін додав, що рекомендував би адвокатам Віктора Медведчука звернути на це увагу, і порекомендував би і самому Медведчуку вимагати від української влади, вимагати від генерального прокурора, від слідчого ДБР дозвіл на участь у парламентських сесіях та особистого голосування. І така відмова має бути оскаржена в судовому порядку, якщо така буде і хто відмовить їй у цьому, має сісти на лаву підсудних за перешкоджання законній діяльності депутата.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини