Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: У мене є принципи та політичні погляди. Відмовитись від них я не можу
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: У мене є принципи та політичні погляди. Відмовитись від них я не можу

Медведчук заявив, що відмова від власних поглядів – це удар по його амбіціях

5 лютого 2022, 17:45
Поділіться публікацією:

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат України Віктор Медведчук заявив, що не збирається відмовлятися від своїх принципів та політичних поглядів. Таку заяву Медведчук зробив в інтерв'ю журналісту "Нового видання" Володимиру Самарському. Про це повідомляє 112.юа.

Медведчук: У мене є принципи та політичні погляди. Відмовитись від них я не можу

Віктор Медведчук - фото з відкритих джерел

Медведчук заявив, що знає свої принципи та погляди, які "багатьох не влаштовують у країні". Політик наголосив, що відмовитися від власних поглядів – це удар по його амбіціях, а не амбіціях виборців чи колег.

"Я один із керівників партії, на мене поставили люди, вони вірять у мене, і я не можу їх підвести. Ні. Я вам кажу – я не хочу підвести себе, свої погляди, свою політику та впевненість у тому, що те, що я роблю — це справедливо, це необхідно. Вже переходячи до гучних фраз: країні, людям, тому що я точно знаю, що це треба сьогодні нашій країні. Ось і все", — сказав Медведчук.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Медведчук заявив, що розмов на "плівках", які нібито доводять його провину, з таким змістом і з цих питань ніколи не було. Депутат заявив, що арешт можливий, навіть незважаючи на явну неспроможність звинувачень, адже влада, бажаючи нейтралізувати опозицію, здатна на будь-які заходи. Медведчук ще раз наголосив, що докази, надані стороною звинувачення, не мають перспективи і свідчать лише про незаконне кримінальне переслідування та політичні репресії.

Також "Коментарі" писали, що голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат України Віктор Медведчук заявив про продовження політичної боротьби попри політичне переслідування з боку влади.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини