Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук надав план виходу України з нинішньої кризи
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук надав план виходу України з нинішньої кризи

Віктор Медведчук пояснив, чому політика влади перетворити Україну в "Анти-Росію" загрожує інтересам України

30 серпня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:








Медведчук надав план виходу України з нинішньої кризи

Віктор Медведчук. Фото з відкритих джерел.

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук представляє Україну сильною, незалежною і правовою державою. На його думку, країна стане такою, якщо піде правильним шляхом. У своїй статті "Якою може бути Україна?" політик розписав план виходу з нинішньої кризи, а також проаналізував всі ризики, які існують в нашій країні.

"Треба відповісти на головне питання: що об'єднає Україну, що не дасть розвалити країну? Якою бути Україні? У мене є відповідь: по-перше, право, законність, захист громадян, захист їх прав і свобод. По-друге, нас врятує економічний прагматизм, вміння отримувати вигоду на світових ринках, і російський ринок ми втрачати не повинні. по-третє, соціальна справедливість. Без роботи соціальних програм нам країну з убогості ні витягнути, ні врятувати від епідемій, ні відновити після бойових дій ", — зазначив лідер опозиції.

За словами Медведчука, нинішня влада фактично, відторгає частина населення з держави, що може привести до розколу території України. Таким чином вона може зберегтися в цьому форматі "Анти-Росія", але з меншою територією. Те, як поводилася минула влада і то, як поводиться нинішня, з неминучістю веде до розпаду нашої країни.

"У тій частині статті, яка називається" Якою бути Україні ", я відповідаю на це питання — Україна повинна розібратися в тому, що вона сьогодні собою являє. Україна повинна усвідомити, розумні люди, які повинні формувати точку зору сьогоднішнього дня, критичні оцінки того , що відбувається і того, що має відбуватися в нашій країні наше майбутнього, вони повинні аналізувати ситуацію, при якій сьогодні країна, яка створена з багатьох частин, територій, які колись разом з людьми входили в інші держави, повинні бути захищені у своїх правах і свободах ", — пише політик.

Віктор Медведчук пояснив, чому політика влади перетворити Україну в "Анти-Росію" загрожує інтересам України.

"Ідеологія" Анти-Росії "руйнує українську державу, опускає нас навіть не до рівня Середньовіччя, а до рівня племені, у якого одна мова, одна кухня, одні танці і одні ідоли. При цьому плем'я легко загнати в резервацію і відібрати у нього землі і взагалі майбутнє. Завжди менш цивілізований народ програє більш цивілізованого. Саме тому прокляття і руйнування залишків досить розвиненї радянської цивілізації — обов'язковий пункт наших горе-реформаторів ", — зазначив він.

Політика влади повинна бути орієнтована на інтереси більшості і на національні інтереси — зазначає лідер опозиції у своїй статті. А якщо така політика, яку проводить Зеленський буде продовжена, то ніякого просування в бік поліпшення ситуації в нашій країні не буде.

"Якщо ми не захистимо, якщо ми не відновимо ці права, якщо ми не відновимо економіку побудовою різновекторної економіки з урахуванням моста між Європою і Росією, відновлення економіки і економічних відносин з Росією, з іншими країнами, в першу чергу з країнами Тихоокеанського азіатського регіону, де наша продукція є найбільш конкурентоспроможною, де ця конкурентоспроможність допоможе відновити нашу економіку, так як це основа всього. якщо ми не зробимо справедливою соціальну сферу, якщо ми не допоможемо нашим людям в питаннях медицини, освіти, соціальних виплат, то країна Україна, як країна , щаслива для своїх людей, як країна успішна, існувати не може ", — резюмує Медведчук.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Віктор Медведчук вважає, що в Україні є велика кількість людей, які проти того, що влада будує тут "анти-Росію". Голова Політради партії ОТЗЖ підкреслив, що в Україні не захотіли почути основні меседжі Володимира Путіна. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Віктор Медведчук продовжує працювати навіть перебуваючи під домашнім арештом. Народний депутат зазначив, що буде і далі боротися з беззаконням. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

30 серпня 2021, 15:33

Размер имеет значение. Увеличить член теперь можно и без операции, я сам в этом убедился. как это сделать смотри здесь ----- http://bit.do/extazex


Новини