Головна Новини Політика внутрішня політика Кузьмін: Справа проти Медведчука повністю сфабрикована
commentss НОВИНИ Всі новини

Кузьмін: Справа проти Медведчука повністю сфабрикована

"Ця справа є політично мотивованим замовленням", - Кузьмін

23 серпня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:
















Народний депутат від ОПЗЖ Ренат Кузьмін заявив про те, що справа проти голови партії "Опозиційна платформа — За життя", народного депутата Віктора Медведчука повністю сфабрикована. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Перший Незалежний".

Кузьмін: Справа проти Медведчука повністю сфабрикована

Нардеп Кузьмін висловився щодо справи Медведчука. Фото з відкритих джерел

"Якщо говорити про справу Медведчука, то потрібно сказати про те, що ця справа повністю сфабрикована, повністю сфабрикована на замовлення чинної української влади. Ця справа є політично мотивованою замовленням, і все, що ми спостерігаємо зі справою Медведчука і Козака — це і є як раз та сама класична політична репресія. і це очевидне продовження репресивної політики президента Порошенко — той теж розправлявся зі своїми політичними опонентами за допомогою прокурора, голови СБУ та інших правоохоронних начальників. Те ж саме відбувається і сьогодні", — акцентував політик.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що академік і доктор юридичних наук Віталій Журавський висловив свою думку про те, що голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктор Медведчук був одним з тих, хто популяризував і боровся за українську незалежність. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що експерт з трудових відносин та міграції Наталя Землянська заявила, що Медведчук, як і більшість українців, не має доступу до правосуддя. На думку Наталії Землянській, багато українців страждають від несправедливості в судових розглядах. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини