Головна Новини Політика внутрішня політика Коломойський вважає, що одна з українських телеведучих може піти у президенти: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський вважає, що одна з українських телеведучих може піти у президенти: подробиці

Бізнесмен назвав людину, яка має "стовідсоткову впізнаваність"

15 лютого 2022, 14:27
Поділіться публікацією:

Олігарх Ігор Коломойський висловив думку, що якщо в Україні і з'явиться якийсь новий кандидат на пост глави держави, то не виключено, що це буде хтось із журналістів, наприклад, телеведуча Наталія Мосейчук. Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Коломойський вважає, що одна з українських телеведучих може піти у президенти: подробиці

Ігор Коломойський - фото з відкритих джерел

На питання, чи вірить Коломойський, що в країні може з'явитися якийсь новий кандидат на президентських виборах, підприємець відповів:

"Не вірю. Не бачу поки що. Я гадаю, може, серед вас журналістів… Мосейчук (ведуча ток-шоу "Право на владу" на 1+1 – УП) може піти".

У свою чергу олігарх додав, що ніколи не вів з телеведучою розмову з цього приводу, а відповідаючи на запитання журналіста, прикинув людину, яка має "стовідсоткову впізнаваність".

До впізнаваних особистостей Коломойський також відніс телеведучого Савіка Шустера і журналіста Дмитра Гордона. Однак одразу ж продовжив, що Шустер не балотуватиметься у президенти, а кажучи про Гордона заявив: "два євреї поспіль... потрібна пауза".

Зазначимо, що в інтерв'ю олігарх також заявив, що зараз не має жодних стосунків із президентом Володимиром Зеленським і не спілкується з ним. Коломойський вважає, що таке спілкування може завдати шкоди їм двом. До того ж підприємець додав, що на сьогодні не має з чинним президентом тем для бесіди і "не перетинається" з ним щодо бізнес-питань.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні оприлюднили новий президентський рейтинг, згідно з яким лідирує чинний український президент Володимир Зеленський, якого підтримали б 21,8% виборців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини