Головна Новини Політика внутрішня політика Коломойський розповів про стосунки із Зеленським: "Мене все влаштовує"
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський розповів про стосунки із Зеленським: "Мене все влаштовує"

Президент України має власне бачення, програму та плани

15 лютого 2022, 12:40
Поділіться публікацією:

Бізнесмен Ігор Коломойський стверджує, що зараз не спілкується з главою держави Володимиром Зеленським. Підприємець вважає, що таке спілкування може "зробити погано" для них двох. Про це Коломойський розповів у інтерв'ю "Українській правді".

Коломойський розповів про стосунки із Зеленським: "Мене все влаштовує"

Ігор Коломойський - скріншот відео: УП/YouTube

Бізнес зазначив, що перебував із президентом України у нормальних стосунках десь із 2009 року, проте зараз вони не спілкуються:

"Бо наше спілкування може зробити погано і мені, і йому. А хорошого нічого", — додав Коломойський.

Олігарх зазначив, що Зеленський "обрав свою дорогу", ставши державним головою. Він має власне бачення, програму та плани. Спілкування з Коломойським, за словами його самого, дає українському лідеру лише мінус.

"А мені навіщо це? Я йому симпатизую, мене все в принципі влаштовує. Я не можу сказати, що на 100% щасливий, але бачу великі позитивні зрушення", — додав бізнесмен, зазначивши будівництво доріг в Україні.

Більше того, Коломойський заявив, що у нього із Зеленським не те, що немає жодних стосунків, а навіть тем для розмови. З бізнес-питань олігарх із президентом також "не перетинаються".

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що український державний голова Володимир Зеленський звернувся до громадян країни. На тлі активізації повідомлень про ймовірне вторгнення Росії на територію України президент заявив, що держава сьогодні сильна, як ніколи раніше, а також оголосив 16 лютого (день передбачуваного західними ЗМІ російського нападу) Днем єдності. Експерти проаналізували нове звернення Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини