Головна Новини Політика внутрішня політика Коболєв підписав своє останнє рішення в Нафтогазі
commentss НОВИНИ Всі новини

Коболєв підписав своє останнє рішення в Нафтогазі

Колишній керівник зробив декілька заяв перед звільненням

29 квітня 2021, 12:56
Поділіться публікацією:

Андрій Коболєв не планує "робити зі свого звільнення цирк" та підставляти під удар Нафтогаз. 29 квітня стане для нього останнім днем роботи в компанії. Про це екс-керівник написав у своєму Facebook.

Коболєв підписав своє останнє рішення в Нафтогазі

Андрій Коболєв - фото: Інтерфакс

Коболєв стверджує, що 7 років його роботи в Нафтогазі увійдуть в історію. 

"Озвучувати перелік здобутків Нафтогазу за цей час вважаю зайвим. Їх знають наші опоненти, знають наші союзники. Все, що ми зробили, вже увійшло до історії і ці факти не знищити", — пише Коболєв.

Також екс-керівник Нафтогазу говорить, що залишає компанію з претензіями, які стосуються лише відміни проведення реформи корпоративного управління. Але, зазначає, що готовий ще "повоювати" за неї.

"Зараз основне завдання команди — зберегти динаміку роботи, яка встановилася в нас протягом останнього часу, і забезпечити розвиток видобутку, роздрібного бізнесу та інших стратегічних напрямів Групи", — додає Коболєв.

За словами колишнього керівника Нафтогазу, останнє рішення, яке він підписав сьогодні, 29 квітня, стосувалося початку сейсмічних робіт на Чорноморському шельфі.

Нещодавно "Коментарі" поцікавилися в експертів яким чином кадрові перестановки в Нафтогазі зможуть вплинути на проведення наступного опалювального сезону в Україні. Які переваги та ризики для українців несе звільнення Коболєва дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також наші журналісти детально розкрили тему про зміну керівництва Нафтогазу: чому відбуваються саме такі кадрові перестановки і чиєю перемогою їх можна вважати. Детальніше в нашій статті.

Крім цього, на порталі ви можете дізнатися, як оцінюють ймовірного нового голову Міненерго вітчизняні експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини