Головна Новини Політика внутрішня політика Губернатор Рівненської області Віталій Коваль розповів, як робить "чорний" бізнес - "сірим", а "сірий" - "білим"
commentss НОВИНИ Всі новини

Губернатор Рівненської області Віталій Коваль розповів, як робить "чорний" бізнес - "сірим", а "сірий" - "білим"

Нелегальний бізнес схожий на крота, якщо ти витягаєш його з нори, то він сліпне відразу, - Коваль

7 жовтня 2021, 14:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль в інтерв'ю інформаційно-аналітичному порталу "Коментарі" розповів про нелегальний бізнес.

Губернатор Рівненської області Віталій Коваль розповів, як робить "чорний" бізнес - "сірим", а "сірий" - "білим"

Віталій Коваль. Фото з відкритих джерел

Губернатор вважає, що важливо не просто закривати бізнес, а робити рівні умови на кшталт території рівних можливостей.

"Ще раніше я говорив, що нелегальний бізнес схожий на крота, якщо ти витягаєш його з нори, то він сліпне відразу. Коли ти нелегальний бізнес ставиш в такі умови, що йому дорожче платити, щоб його не бачили, кришували, він замислюється про" сірої "площині. Незабаром він уже починає звикати, тому що так вигідніше і вже потім переходить в" білу ", — розповів Коваль.

Віталій Коваль закликає всіх переходити на світлу сторону і вважає, що інших варіантів немає.

"Легальний бізнес почався. Так, є проблеми в цілому, але точка неповернення вже є і ресурс, який ми отримаємо від легалізації, дає величезні плюси." — підкреслив губернатор.

Детальніше про це читайте в інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що губернатор Рівненської області Віталій Коваль розповів про те, до як утримати студентів в країні. На думку Коваля, перше, що потрібно людині це те впевненість в завтрашньому дні.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Віталій Коваль розповів, що вплинуло на його рішення піти у виконавчу владу. Віталій Коваль — один з небагатьох глав облдержадміністрацій який прийшов на цю посаду, маючи у своєму житті хорошу роботу, гідну зарплату і кар'єру, але маючи також величезне бажання навести порядок в Рівненській області.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини