Головна Новини Політика внутрішня політика Губернатор Рівненської області Віталій Коваль розповів про те, як утримати студентів в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Губернатор Рівненської області Віталій Коваль розповів про те, як утримати студентів в країні

Рівне - це поки маленька і амбітна точка на карті айтібізнеса

7 жовтня 2021, 12:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Губернатор Рівненської області Віталій Коваль розповів про те, як утримати студентів в країні

Віталій Коваль. Фото з відкритих джерел

Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль в інтерв'ю інформаційно-аналітичному порталу "Коментарі" висловив свою думку з приводу того, що потрібно робити для того, щоб утримати студентів в країні.

На думку губернатора, перше, що потрібно людині це те впевненість в завтрашньому дні, стабільна робота, комфортні умови проживання, дороги, садки та інші такі простирадлі речі.

У Рівному почали розвивати ідею РівнеАйтіКластер.

Як зазначив Коваль, Рівне — це поки маленька і амбітна точка на карті айтібізнеса. В області налічується близько двох тисяч фахівців з цієї сфери.

Губернатор спілкувався з представниками Айтікластера і дізнався, що необхідно молодим фахівцям в нашій країні.

"Знаєте, що вони мені відповіли? Дитячий сад на першому місці, а на другому місці аеропорт. Вони всі мобільні, їм же потрібен аеропорт, щоб вони відчували себе вільними, їм потрібно на вихідних виїхати за кордон, з власної дислокації. Аеропорт щодо державної програми, дай бог, ми закінчимо, а садок ми відкриваємо вже в цьому році ", — розповів Голова Рівненської ОДА.

Детальніше про це читайте в інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що губернатор Рівненської області Віталій Коваль розповів про зміни у медичній галузі області, які відбулися протягом останніх років. За словами Коваля, коли вперше приїхав на станцію "швидкої", то був шокований. Хотілося обійняти тих медсестер, які там працюють.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що голова Рівненської обласної державної адміністрації   Віталій Коваль розповів, що вплинуло на його рішення піти у виконавчу владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини