Головна Новини Політика внутрішня політика Віталій Коваль про посади губернатора: президент поставив просте запитання - «Віталік, у вас все в порядку ..., для чого це?»
commentss НОВИНИ Всі новини

Віталій Коваль про посади губернатора: президент поставив просте запитання - «Віталік, у вас все в порядку ..., для чого це?»

Віталій Коваль розповів, що вплинуло на його рішення піти у виконавчу владу

7 жовтня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Віталій Коваль — один з небагатьох глав облдержадміністрацій який прийшов на цю посаду, маючи в своєму житті хорошу роботу, гідну зарплату і кар'єру, але маючи також величезне бажання навести порядок в Рівненській області. В інтерв'ю виданню "Коментарі" Віталій Коваль зізнався, що йому задають часто одне і теж питання. Його поставив йому і президент України Володимир Зеленський на фінальній стадії співбесіди про те, що його приваблює в цій роботі на посаді губернатора, адже у нього хороша кар'єра, освіта, для чого йому йти на державну службу?

Віталій Коваль про посади губернатора: президент поставив просте запитання - «Віталік, у вас все в порядку ..., для чого це?»

Віталій Коваль Фото: 24 канал

Віталій Коваль зазначив, як тоді президенту, так і зараз у нього одна проста відповідь — мотивація дуже проста. За словами голови ОДА, він виріс в маленькому містечку, де проживає приблизно 15 тисяч населення. Батько був заслуженим тренером України, але пішов в інший світ, коли йому було всього 12 років. За заслуги батька в спорті в цьому місті назвали одну з вулиць на честь нього, в честь Станіслава Коваля. Віталій Коваль звзнається, цей інцидент наклав великий відбиток в житті. Напевно, саме він послужив надалі, що він вирішив йти у виконавчу владу.

Чиновник додав, якщо говорити про амбіції, то вони полягають в тому, що з дитинства хочеться, щоб після тебе було те, чим люди могли б пишатися, що залишилося б у пам'яті людей. Це той мотив, який рухає вперед. Ну, а якщо говорити більш конкретно, підкреслює Віталій Коваль, то хотілося б, щоб залишилися такі прості речі, як хороші дороги, комфортабельні в школи і дитячі сади. Це все сьогодні вже формується.

Читайте велике інтерв'ю голови Рівненської ОДА Віталія Коваля на порталі "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини