Головна Новини Політика внутрішня політика Гончаренко: Арахамія звинуватив Авакова у фабрикації останніх гучних справ проти «слуг народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончаренко: Арахамія звинуватив Авакова у фабрикації останніх гучних справ проти «слуг народу»

Давид Арахамія в прямому ефірі натякнув, що Аваков вирішив помститися керівній партії "Слугу народу" за те, що втратив посаду

10 вересня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

Вчора в ефірі програми "Народ проти" з Наталією Влащенко глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія мало не прямим текстом заявив, що ексголова МВС Арсен Аваков і поліція сфабрикували низку справ проти депутатів від керівної партії "Слуги народу", яких затримували в стані наркотичного сп'яніння, і в дуже пильній увазі особисто до нього з боку поліції. Як передає видання "Коментарі", про це у своєму Телеграм-каналі повідомив нардеп Олексій Гончаренко, виклавши відповідне відео в знак підтвердження своїх слів.

Гончаренко: Арахамія звинуватив Авакова у фабрикації останніх гучних справ проти «слуг народу»

Арсен Аваков. Фото: Українська правда

Олексій Гончаренко зазначає, Давид Арахамія прямим тестом заявив, що, коли є депутат від влади і є колишній міністр МВС, який хотів, щоб не голосували за його зняття, то за один тиждень цілих чотири "слуги народу" чомусь наркоманами стали за кермом. Ведуча Наталія Влащенко поставила Арахамії уточнююче запитання, чи говорить лідер "слуг народу" в парламенті про Арсена Авакова і чи ставив він такі завдання своїм підлеглим?

На таке уточнення Давид Арахамія відповів, що він не знає.

"Просто дивний збіг вийшов, що за один тиждень всі стали наркоманами різко. Я особисто їжджу за кермом, мене за цей тиждень зупиняли 16 разів. Після цього жодного разу", — зазначив глава фракції "Слуга народу".

Читайте також на порталі "Коментарі" — нардеп Гончаренко назвав найгірший розвиток подій для України після запуску "Північного потоку-2".

Також читайте на "Коментарях" — Давид Арахамія розповів, які шанси у його колеги по фракції Ірини Верещук зайняти пост Андрія Тарана в Міноборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини