Головна Новини Політика внутрішня політика Голова МВС Аваков подає у відставку - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова МВС Аваков подає у відставку - ЗМІ

Згідно з інформацією в мережі, Арсен Аваков особисто написав заяву про відставку

13 липня 2021, 17:42
Поділіться публікацією:

Вже 15 липня народні депутати можуть розглянути питання про відставку Арсена Авакова, який очолює Міністерство внутрішніх справ (МВС) України. Таку інформацію повідомляє УНН, посилаючись на особисті джерела.

Голова МВС Аваков подає у відставку - ЗМІ

Арсен Аваков подає у відставку. Фото з відкритих джерел

Згідно з твердженнями журналістів, це питання обговорюватиметься в парламенті під час засідання у найближчий четвер.

Цю інформацію підтвердило ще кілька вітчизняних видань. Схожою заявою "відзначилися" і деякі інсайдерські Telegram-канали, в тому числі "Шептун".

Як пишуть адміністратори каналу, Арсен Аваков нібито особисто написав заяву про відставку. Причина такого рішення поки не відома.

Також, за інформацією "Шептуна", представники монобольшості можуть розглянути звільнення ще кількох персон, які мають відношення до правоохоронної системи України.

"Джерело розповіло, що також хочуть пакетом звільнити Венедіктову і малюська. Сьогодні це будуть вирішувати Слуги на фракції", — пишуть в Telegram -каналами.

Офіційної інформації від самого Арсена Авакова або ж від МВС поки що не надходило.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як експерти оцінювали недавню заяву представників "Слуги народу" про те, що перестановок у Кабміні до осені-2021 чекати не варто. Які ж шанси були на відставку Авакова і чи може він створити особистий політичний проєкт, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі можна дізнатися, яку оцінку фахівці дали нещодавнім "страшилкам" від Арсена Авакова, що стосуються ймовірних провокацій на газотранспортній системі України. Подробиці — в нашій публікації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини