Головна Новини Політика внутрішня політика Газ по 175 доларів, про який домовився Медведчук, міг би врятувати Україну, - Вадим Рабинович
commentss НОВИНИ Всі новини

Газ по 175 доларів, про який домовився Медведчук, міг би врятувати Україну, - Вадим Рабинович

Вадим Рабінович заявив, що підтримуватиме відносини з РФ

17 листопада 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

Народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" Вадим Рабінович вважає, що моральний обов'язок політика шукати мир. Про це повідомляється на сайті телеканалу "112".

Газ по 175 доларів, про який домовився Медведчук, міг би врятувати Україну, - Вадим Рабинович

Віктор Медведчук. Фото: "112"

"У будь-якій війні, у будь-якому конфлікті моральний обов'язок будь-якої нормальної людини, а тим більше політика, якщо вона порядна, шукати мир. Пам'ятаєте фільм "якщо дорога не веде до храму, навіщо ця дорога?". Тому ще раз кажу, я підтримуватиму. відносини з РФ, наскільки вони там мене можуть приймати, Я ж не дуже велика фігура для них", — сказав нардеп.

Він додав, що газ по 175 доларів, про який домовився Медведчук, урятував би Україну.

"Я вважаю, що Медведчук робить правильну серйозну роботу, і газ по 175 стоїть усіх звинувачень проти нього, бо це врятувало б нашу країну. Але в них комплекс неповноцінності щодо нього, тому він сидить у надуманій справі. І по кожному із нас, хто їздив до Москви, відкрили кримінальну справу", — наголосив політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що нардеп Віктор Рабинович вважає, що влада використовує закон про деолігархізацію для того, щоб розправлятися з політичними опонентами.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що народний депутат від ОПЗЖ Ренат Кузьмін заявив, що кримінальне переслідування Віктора Медведчука – це політично вмотивовані репресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини