Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт розповіла про «отвєточку» Ахметова президенту
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт розповіла про «отвєточку» Ахметова президенту

Політичний експерт Олена Броницька розповіла, чому не варто очікувати Ахметова "на чайок" на Банковій

29 листопада 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Президенту України Володимиру Зеленському не варто чекати на бізнесмена Ріната Ахметова "на чайок" в Офіс президента, незважаючи на його публічне запрошення на прес-марафоні. Більше того, Ахметов, звичайно, відповість Зеленському, але тільки не особисто, а через підконтрольні йому ЗМІ. Таку думку в ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" висловила політична експертка Олена Броницька.

Експерт розповіла про «отвєточку» Ахметова президенту

Зеленський і Ахметов. Фото: 24 канал

Експерт зазначила, є два важливі моменти, на які варто звертати увагу в ситуації, що склалася. По-перше, президенту не варто очікувати появи Ріната Ахметова на Банковій для відвертої розмови. А, по-друге, варто очікувати на посилення критики влади з боку афілійованих з Ахметовим ЗМІ, зокрема, у більш жорсткій формі з ефірів телеканалу "Україна 24".

"Рінат Ахметов – це та людина, яка не дозволить до себе подібного відношення, тому що Володимир Олександрович в очах суспільства, і не тільки в очах суспільства, а й загалом завдав великої образи Ахметову. Всім відомо, що його акції, доки тривала прес-конференція Зеленського, дуже впали. Тому я думаю, що, як кажуть у народі, "буде отвєточка" з вуст Ахметова", – зазначила Олена Броницька.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський публічно оголосив війну Рінату Ахметову. Експерти в інтерв'ю нашому порталу розповіли, якими можуть бути наслідки.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – політтехнолог та телеведучий Тарас Березовець вважає, що президент Зеленський поставив Ахметова перед вибором – прийти та обговорити умови капітуляції чи піти на відкриту війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини