Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт прокоментував бойкот "Слуги народу" каналам Ахметова
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт прокоментував бойкот "Слуги народу" каналам Ахметова

У "Слузі народу" заявили, що в останні місяці телеканали "Україна-24" та "Україна" перетворилися на відверто пропагандистські "ДТЕК-24" та "Олігарх"

24 листопада 2021, 18:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У партії "Слуга народу" оголосили бойкот медіаресурсам, які пов'язують із олігархом Рінатом Ахметовим. Однак, як зазначає експерт Павло Нусс, представники партії і сам президент країни нерідко з'являються на політичних ток-шоу на телеканалах, що належать Коломойському і Медведчуку.

Експерт прокоментував бойкот "Слуги народу" каналам Ахметова

Телеканали - фото з відкритих джерел

"Медіа-холдинг "1 1" належить олігарху Коломойському та Віктору Медведчуку. У своїй майновій декларації за 2019 та 2020 роки Медведчук вказав компанію, яка фігурує у структурі власності ТОВ "Телерадіокомпанія "Студія 1 1"", — зазначив Павло Нусс.

Експерт також наголосив, що частка Медведчука на "плюсах" становить понад 26% акцій. Таким чином, політичний аналітик робить висновок, що Медведчук, Коломойський та президент України мають колосальний вплив на редакційну політику телеканалу. Наприклад Павло Нусс наводить ток-шоу "Право на владу".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що президентська партія "Слуга народу" вирішила більше не брати участі в ефірах каналів олігарха Ріната Ахметова "Україна-24" та "Україна". Відповідну заяву опублікувала у Telegram-каналі представник парламентської фракції партії "Слуга народу" Юлія Палійчук.

Також портал "Коментарі" писав про те, що журналіст Дмитро Гордон прокоментував недавнє фото, яке розсмішило мережу та породило масу фотожаб та мемів. На знімку, окрім Гордона, можна побачити Арсена Авакова, Савіка Шустера, Володимира Гройсмана, Євгена Комаровського та Павла Єлізарова. Кожен із них тримає в руках якийсь із видів "лицарської" зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини