Головна Новини Політика внутрішня політика Експерт: чекаємо відставки Разумкова з посади і створення власної депутатської групи
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: чекаємо відставки Разумкова з посади і створення власної депутатської групи

Дмитро Разумков все-таки прийняв рішення будувати політичну кар'єру окремо від президента

7 вересня 2021, 10:43
Поділіться публікацією:

Фраза голови Верховної Ради Дмитра Разумкова на брифінгу про ідею перейменування України "іноді краще жувати, ніж говорити" вже стала знаковою. Вона не про емоції спікера парламенту, а про те, що він все-таки зібрався в окреме політичне плавання, про що через 3-4 місяці нового політичного сезону повинна побачити вся країна. Як інформує видання "Коментарі", таку думку на своїй сторінці в соцмережі Facebook висловив український політичний експерт Валерій Клочок.

Експерт: чекаємо відставки Разумкова з посади і створення власної депутатської групи

Дмитро Разумков Фото: liga.net

На його думку, стартова прес-конференція глави парламенту на початку політичного сезону показала, що в Дмитра Разумкова щодо політичного майбутнього вже все визначено. І прогнози багатьох експертів про те, що Разумков вирішив віддалитися від Зеленського і будувати свій політичний проект починають виправдовуватися.

"Чекаємо подальших кроків: відставки з посади і створення власної депутатської групи, як варіант. Коли? Думаю, десь за 3-4 місяці ", — спрогнозував експерт.

Нагадаємо, про що повідомляв портал "Коментарі" — глава Верховної Ради Дмитро Разумков дуже різко висловився про ідею радника глави ОП Олексія Арестович перейменувати України в "Україну-Русь". Зазвичай стриманий і досить дипломатичний Разумков обурився такою ідеєю, заявити, що на хайп піднімати такі важливі теми недозволено.

Читайте також на "Коментарях" — Дмитро Разумков анонсував кадрові перестановки в уряді Дениса Шмигаль. Звільнити доведеться ряд міністрів, тому що ті не впоралися зі своїми обов'язками. До багатьох з них у Дмитра Разумкова є особисті претензії і питання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

7 вересня 2021, 14:07

Ждем отставки всего правительства! Мир не видел таких дебилов! Зеленое гавно было посредственным комиком и это его потолок!


Новини