Головна Новини Політика внутрішня політика Держбюджет потрібно формувати реальними економічними результатами, а не боргами - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Держбюджет потрібно формувати реальними економічними результатами, а не боргами - Медведчук

Віктор Медведчук висловив свою думку щодо наповнення бюджету України

13 грудня 2021, 18:00
Поділіться публікацією:

Голова політради "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук вважає, що державний бюджет треба формувати не за рахунок нарощування боргів, а реальними результатами економіки країни. Про це повідомляє сайт телеканалу "112".

Держбюджет потрібно формувати реальними економічними результатами, а не боргами - Медведчук

Віктор Медведчук. Фото: "112"

"Сьогодні потрібно міняти курс. Міняти курс на той, який може прагматично закласти основи нашого економічного відродження, створення наповнення бюджету не боргами, запозиченням, тобто боргами у майбутньому, які необхідно віддавати, а реальними результатами економіки", — наголосив він.

При цьому Медведчук додав, що тільки, йдучи цим шляхом, влада знайде позитивний економічний ефект і люди зрозуміють, що влада, якщо діятиме в такому руслі — вона дійсно хоче позитивних зрушень.

"Але цього не відбувається ні в теорії, ні в коментарях, а найголовніше, це немає в реалії, тому що політична воля на всі ці дії, вона сьогодні недосяжна в контексті "професіоналізму", характерного для цієї влади", — підсумував політик.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що народний депутат України Віктор Медведчук заявив, що проблеми України в енергосфері виникають через владу.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук вважає, що якщо ми хочемо повернути жителів сходу України до країни, ми не повинні ігнорувати їхню думку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини