Головна Новини Політика внутрішня політика Чому Порошенко не може бути власником телеканалу - Корнієнко
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Порошенко не може бути власником телеканалу - Корнієнко

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко вважає, що купівля телеканалу "Прямий" Петром Порошенком може бути недійсною

19 лютого 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що колишній президент Петро Порошенко не може бути власником "Прямого" та інших будь-яких ЗМІ. Дану інформацію надає Telegram-канал PavlovskyNews.

Чому Порошенко не може бути власником телеканалу - Корнієнко

Купівля каналу Прямий: чи має право Порошенко володіти ЗМІ. Фото: cassone.com.ua

Порошенко не може володіти засобами масової інформації, оскільки він — народний депутат України. На думку Корнієнка, ця угода може бути недійсною. Проте перевіряти дану теорію та розбиратися в цьому повинні відповідні органи.

За словами глави партії "Слуга народу", в даному питанні необхідно "медійно розібратися".

Також політик додає, що не буде "подавати заяву про злочин", оскільки не бачив його. "Слуга народу" зазначає, що інформація про власників каналу повинна бути доступною для всіх, щоб кожен, хто бажає, зміг з нею розібратися. Це убезпечить від так званих "підставних осіб".

Нагадаємо, що екс-президент України та лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко вчора повідомив про те, що став офіційним власником телеканалу "Прямий", а також пояснив причину покупки ЗМІ. 

За його словами, до нього звернувся колишній народний депутат Володимир Макеєнко, який був формальним власником каналу і запропонував разом захищати його від влади. Підсумком стало те, що Порошенко викупив у Макеєнка канал "Прямий".

Проте експерти заявляють, що даний крок Порошенка — провальний. Чому, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що в Офісі Президента України розповіли про те, коли наша країна повинна вступити в Європейський союз, адже перспектива європейської інтеграції вже перестала бути гіпотетичною для України. Подробиці питання дивіться в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини