Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського розповіли, коли Україна вступить в Євросоюз
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, коли Україна вступить в Євросоюз

Названо точні терміни

19 лютого 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

В Офісі Президента України розповіли про те, коли наша країна повинна вступити в Європейський союз, адже перспектива європейської інтеграції вже перестала бути гіпотетичної для України. Про це повідомили в прес-службі глави держави.

У Зеленського розповіли, коли Україна вступить в Євросоюз

Фото: ОП

Повідомляється, що вступ України до Європейського союзу є виключно питанням часу, який ми повинні вирішити до кінця десятиліття, тобто до 2030 року.

На нараді про стратегію європейської та євроатлантичної інтеграції нашої країни обговорювали виконання договору про асоціацію з Європейським союзом, а також його оновлення та розширення України на європейські ринки та єдиний цифровий ринок ЄС.

У прес-службі ОП повідомляє, що одним з головних цілей зовнішньої політики України має стати створення і просування позитивно іміджу України у всьому світі.

Президент Зеленський сказав, що наша країна є авторитетним і відповідальним членом міжнародного співтовариства, яка робить дуже великий внесок в забезпечення стабільності як в глобальному, так і в регіональному плані, а також активно бере участь у протистоянні  загрозам.

На нараді з президентом також обговорювали питання забезпечення підтримки територіальної цілісності нашої країни з боку міжнародної спільноти.

Довідка: після перемоги євромайдан і втечі президента Віктора Януковича новий президент України Петро Порошенко заявив, що наша країна продовж курс на інтеграцію в Євросоюз, який був згорнутий Януковичем. У 2014 році угоду про асоціацію була підписана і ратифікована.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чи можуть накласти санкції на телеканал "Прямий".

Читайте також про повернення Криму Україні при владі Навального.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини