Головна Новини Політика внутрішня політика Чи планують звільнити Залужного: відповідь Умерова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи планують звільнити Залужного: відповідь Умерова

Умеров розповів, чи планується звільнення Залужного

12 грудня 2023, 20:21
Поділіться публікацією:








Президент України не планує відправляти у відставку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного чи когось іншого з командування української армії. Про це заявив міністр оборони Рустем Умеров, передає портал "Коментарі".

Чи планують звільнити Залужного: відповідь Умерова

Про непрості відносини Залужного і Зеленського пишуть вже давно. Фото з відкритих джерел

Рустем Умеров запевнив, що питання про звільнення Залужного не стоїть на порядку денному.

При цьому міністр оборони зазначив, що питання відставки Головнокомандувача ЗСУ "розкручують як ззовні, і всередині (України – ред.)".

Міністр розповів, що жартує разом з Залужним над його "відставкою". За словами Умерова, під час зустрічей він запитує у Головнокомандувача: "Хто цього разу тебе звільняє?".

До слова, 12 грудня Рустем Умером разом з Валерієм Залужним привітали Олександра Сирського та військовослужбовців з днем Сухопутних військ України.

Як відомо, раніше народний депутат від "Слуги народу" Мар'яна Безугла закликала Валерія Залужного написати заяву про відставку з поста Головнокомандувача ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос переконаний, що політика і Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний – речі взагалі не сумісні. Генерал запасу вважає, що Залужний остерігається української політики, "як чорт ладану". Натомість, відзначив офіцер, Головнокомандувач ЗСУ знається на війні, а тому займається виключно нею. Разом з тим, він нагадав приклади зі світової історії, коли військових підштовхували займатися політикою і вони погоджувалися.

"Коментарі" також писали, що заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у президента України Володимира Зеленського та Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного можуть бути різні точки зору щодо вирішення якоїсь складної проблеми. Однак, за словами Маляр, чутки про існування конфлікту між ними – не більше, ніж інформаційні вкиди ворога.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини