Головна Новини Політика внутрішня політика Чи є конфлікт між Зеленським і Залужним: відповідь екс-чиновниці Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є конфлікт між Зеленським і Залужним: відповідь екс-чиновниці Міноборони

Колишня чиновниця Міністерства оборони прокоментувала чутки про конфлікт між Зеленським і Залужним

23 листопада 2023, 23:59
Поділіться публікацією:








Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у президента України Володимира Зеленського та Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного можуть бути різні точки зору щодо вирішення якоїсь складної проблеми. Однак, за словами Маляр, чутки про існування конфлікту між ними – не більше, ніж інформаційні вкиди ворога, повідомляє портал "Коментарі".

Чи є конфлікт між Зеленським і Залужним: відповідь екс-чиновниці Міноборони

Ганна Маляр розповіла, чи є конфлікт між Зеленським та Залужним. Фото з відкритих джерел

Колишня чиновниця Міністерства оборони запевнила, що між Зеленським і Залужним не було і нема серйозних конфліктів, а лише бувають робочі дискусії.

"Якщо люди в кризовій ситуації вирішують разом якусь складну проблему, це нормально, що в них можуть бути різні погляди, і вони повинні між собою домовитися. Є робочі дискусії, але це нормально і не треба робити з цього сенсацію", – сказала Ганна Маляр.

Маляр зазначила, що за період її роботи у Міністерстві оборони були "чотири хвилі вкидів про конфлікт Зеленського з Залужним". Вона переконана, що відповідні інформаційні вкиди робили росіяни, а в Україні вони підхоплювалися частиною людей.  

Разом з тим, зазначила екс-чиновниця, Міністерству оборони вдавалося розвіювати дезінформацію про конфлікт між політичним і військовим керівництвом України.

"Ми робили опитування, і близько 90% людей в Україні не вірили, що між Залужним і Зеленським є серйозний конфлікт", — розповіла Ганна Маляр.

Маляр додала, що в подальшому для розвіювання сумнівів громадян влада повинна впроваджувати обдуману інформаційну політику, демонструючи щодня, що президент і очільник армії працюють разом та ухвалюють рішення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у листопаді посилилися чутки про тертя між вищим політичним та військовим керівництвом України. Згідно з опитуванням Active Group, понад 77% українців чули про можливу конфліктну ситуацію між президентом і головнокомандувачем ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини