Головна Новини Політика внутрішня політика Генерал розповів, чи хоче Залужний у політику
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал розповів, чи хоче Залужний у політику

Генерал запасу розповів, чи є у Залужного політичні амбіції

8 грудня 2023, 23:26
Поділіться публікацією:








Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос переконаний, що політика і Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний – речі взагалі не сумісні. Про це генерал заявив в ефірі телеканалу "Еспресо", передає портал "Коментарі".

Генерал розповів, чи хоче Залужний у політику

Залужний не коментує чутки про конфлікт із Зеленським. Фото з відкритих джерел

Генерал запасу вважає, що Залужний остерігається української політики, "як чорт ладану". Натомість, відзначив офіцер, Головнокомандувач ЗСУ знається на війні, а тому займається виключно нею.

Разом з тим, він нагадав приклади зі світової історії, коли військових підштовхували займатися політикою і вони погоджувалися.

"Таких прикладів достатньо, коли військові йшли у політику. Згадаймо того ж самого Шарля де Голля (генерал, 18-й президент Франції — ред.) або Дуайта Ейзенхауера (американський воєначальник часів Другої світової війни, 34-й президент США — ред.). Це два чудові приклади, коли провали та проколи політиків призвели до того, що військові змушені були піти у політику, аби виправити ситуацію у своїх країнах", — розповів Сергій Кривонос.

На думку генерала, українські політики, ймовірно, розуміють, що  непрофесійно керують державою, а тому спонукають військових керівників йти в політику.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у президента України Володимира Зеленського та Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного можуть бути різні точки зору щодо вирішення якоїсь складної проблеми. Однак, за словами Маляр, чутки про існування конфлікту між ними – не більше, ніж інформаційні вкиди ворога. Вона запевнила, що між Зеленським і Залужним не було і нема серйозних конфліктів, а лише бувають робочі дискусії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини