Головна Новини Політика внутрішня політика Cепаратисти готують масштабні провокації: Геращенко про евакуацію населення ОРДЛО до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Cепаратисти готують масштабні провокації: Геращенко про евакуацію населення ОРДЛО до РФ

Антон Геращенко назвав заяви лідерів терористичних організацій "Л/ДНР" про евакуацію "остаточною агонією Мінських угод"

18 лютого 2022, 17:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник голови Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко прокоментували заяви сепаратистів щодо евакуації населення до Росії. Про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

Cепаратисти готують масштабні провокації: Геращенко про евакуацію населення ОРДЛО до РФ

Антон Геращенко - фото МВС

Антон Геращенко назвав заяви лідерів терористичних організацій "Л/ДНР" Пушиліна та Пасічника про евакуацію до Росії "остаточною агонією Мінських угод".

"Про які вибори на окупованих територіях може йтися, якщо вони нахабно брешуть своїм заручникам, про вигаданий наступ Збройних Сил України. Судячи з усього, готуються масштабні провокації зі ще більш масованим обстрілом української території", — написав радник голови МВС у Telegram.

Cепаратисти готують масштабні провокації: Геращенко про евакуацію населення ОРДЛО до РФ - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що у МЗС України прокоментували заяви про наступ і диверсію на хіміоб'єктах. Україна заперечує наступ і диверсії на хімоб'єктах. Кулеба зазначив, що повідомлення російської пропаганди щодо підготовки України до наступальної операції на сході не витримують критики. Читайте про це у нашій статті.

Читайте також, що Путін "шкодує" про ескалацію: чим завершилися переговори лідерів Росії та Білорусі щодо ситуації на Донбасі. Путін і Лукашенко висловилися щодо загострення на Донбасі. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав, що чомусь ситуація на Донбасі загострилася та чи готуватися Україні до російського вторгнення. Експерти розповіли, що може піти за ескалацією на фронті та заявами влади "ДНР" нібито про "підготовку атаки" ЗСУ на Донбас. Докладно про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини