Головна Новини Політика внутрішня політика "Це можливо": Разумков про кадрові перестановки в Кабміні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це можливо": Разумков про кадрові перестановки в Кабміні

Поки подання від прем'єр-міністра не було

11 березня 2021, 11:11
Поділіться публікацією:

Спікер Верховної ради Дмитро Разумков не виключає кадрових перестановок в Кабінеті міністрів. Водночас, за його словами, на цей момент подань від прем'єр-міністра не було. Про це Разумков розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

"Це можливо": Разумков про кадрові перестановки в Кабміні

Дмитро Разумков - фото з відкритих джерел

"Теоретично це (кадрові зміни в Кабміні, — ред.) можливі. Наскільки я пам'ятаю, поки подань від прем'єр-міністра не було", — повідомив Разумков.

Глава парламенту зазначив, що кожен конкретний випадок розглядається в стінах парламенту. Зокрема, він згадав про голосування за призначення віце-прем'єром, главою Міненерго Юрія Вітренка, кандидатуру якого парламент двічі не підтримав. Разумков також додав, що на цю мить пропозицій винести на голосування питання призначення Вітренка втретє не надходило.

"Поки коаліція, наскільки мені відомо, прем'єр-міністру таку пропозицію не вносила. А якщо коаліція не вносить, то і прем'єр поки не вносить, а далі подивимося", — додав він.

Нагадаємо, що раніше Дмитро Разумков заявив, що інформація про те, що він почав самостійну кар'єру політика, є чутками. Він стверджує, що зберігає вірність команді Володимира Зеленського. Крім того, глава парламенту заявив, що на сьогодні йому "точно не до якихось додаткових проектів". Так спікер парламенту відповів на питання журналістів про створення власної політичної сили.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Разумков розповів, з якої причини не підтримав введення обмежень щодо Тараса Козака та його телеканалів NewsOne, Zik і "112 Україна". Спікер Верховної Ради запевняє, що прийняв таке рішення через відсутність допоміжних відомостей про фінансування тероризму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини