Головна Новини Політика рада Вірний команді: Разумков прокоментував створення власної політсили
commentss НОВИНИ Всі новини

Вірний команді: Разумков прокоментував створення власної політсили

На сьогодні йому "точно не до якихось додаткових проектів"

11 березня 2021, 10:45
Поділіться публікацією:

Голова парламенту Дмитро Разумков заявив, що інформація про те, що він почав самостійну кар'єру політика, є чутками. Він стверджує, що зберігає вірність команді Володимира Зеленського. Про це спікер Верховної ради сказав в інтерв'ю "РБК-Україна".

Вірний команді: Разумков прокоментував створення власної політсили

Дмитро Разумков - фото з відкритих джерел

"Моя позиція не змінюється. Якщо ви подивитеся, що я говорив рік тому, це буде багато в чому збігатися з тим, що я говорю сьогодні ... Треба залишатися в тій парадигмі, яка є. Якщо вона змінюється, потрібно чітко пояснити чому", — сказав Дмитро Разумков.

Крім того, глава парламенту заявив, що нині йому "точно не до якихось додаткових проектів". Так спікер парламенту відповів на питання журналістів про створення власної політичної сили.

Дмитро Разумков також підкреслив, що він не має союзників і не отримує політичну підтримку в особі колишнього глави уряду Володимира Гройсмана та столичного мера Віталія Кличка.

Нагадаємо, що раніше голова парламенту Дмитро Разумков розповів, з якої причини не підтримав введення обмежень щодо Тараса Козака та його телеканалів NewsOne, Zik і "112 Україна". Спікер Верховної ради запевняє, що прийняв таке рішення через відсутність допоміжних відомостей про фінансування тероризму.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що відомий український журналіст і політолог Юрій Романенко оцінив перспективи політичного майбутнього глави Верховної Ради України Дмитра Разумкова, якому багато хто пророкує самостійний політичний проект. За словами Романенка, спікер Разумков робить спроби виходу з тіні президента Зеленського і партії "Слуга народу" для того, щоб почати власну політичну гру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини