Головна Новини Політика внутрішня політика Аваков заявив, що Україні потрібно бути готовою до смерті Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков заявив, що Україні потрібно бути готовою до смерті Путіна

Екс-міністр МВС заявив, що потрібно мати сценарій на випадок смерті Путіна

6 листопада 2021, 08:20 comments3076
Поділіться публікацією:

Колишній глава МВС Арсен Аваков вважає, що українське керівництво має мати план, як діяти у разі смерті президента Росії Володимира Путіна. Цей сценарій має опрацьовуватися. Як повідомляє видання "Коментарі", своїми міркуваннями Арсен Аваков поділився в ефірі телеканалу "Україна".

Аваков заявив, що Україні потрібно бути готовою до смерті Путіна

Арсен Аваков. Фото: УНІАН

Арсен Аваков зазначив, що при владі на столі мають лежати, умовно кажучи, 6-7 папок, у яких має бути прописаний докладний інструктаж дій у кожному із можливих сценаріїв. Окремо має бути сценарій, як діяти, якщо Путін відмовиться від мирної передачі влади, окремо сценарій на той випадок, якщо у самій Росії розпочнуться хвилювання. Навіть має бути сценарій, як діяти, якщо Путін помре. До кожного з можливих сценаріїв має бути готова українська армія. Спецслужби та самі громадяни. Суспільство має швидко об'єднатися заради спільної мети. Який би з варіантів не стався, усі мають бути готові до цього.

За словами екс-міністра, найбільше мають бути готові українські дипломати та українські військові. Їм належить найбільше роботи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Арсен Аваков зізнався, що про санкції РНБО ставало відомо за 5 хвилин до засідання. Офіс президента використав державний орган для досягнення особистих цілей – підвищення рейтингів влади.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Арсен Аваков закликав владу не відкидати військовий сценарій звільнення окупованих Криму та Донбасу. Політик упевнений, що військові оперативніше звільнять Донбас та Крим, аніж це роблять дипломати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

василий

6 листопада 2021, 14:39

Я считаю,что А.Аваков ошибается насчёт прогноза на случай смерти Путина.В действительности президентство Путина это грандиозный общественно -политический спектакль,который срежиссировал Ельцин со своей "семьёй". Суть этого спектакля состоит в том,чтобы на все ключевые государственные должности поставить легко управляемых людей,заранее знающих о своей предстоящей роли и беспрекословно выполняющих решения "Семьи",фактически управляющей страной.Имея под контролем все средства массовой информации можно любого человека сделать великим и незаменимым,что и происходит в России.Группа людей,которые де-факто управляет страной ,находится в густой политической тени ,они представляют собой что-то ,напоминающее советское Политбюро.Всё что происходит во внешней политике государства,во внутренних её делах - это всё инициативы и решения вот этой группы избранных .Конечно, всё вышесказанное звучит неправдоподобно,но,убеждён,что рано или поздно всё раскроется.И потому,я считаю,что с уходом Путина абсолютно ничего не изменится .Его уже сейчас очень плотно контролируют через администрацию президента,и по-моему там уже работает будущий президент России.

PR

6 листопада 2021, 09:47

Зе-біл.-VI і зе-біль-шість наврядчи здатний/-ні розробити яку-небудь стратегію. Шістки олігархів на чолі з Шостим не лише не сдатні справитися навіть з поточними викликами , але й самі генерують проблеми у турбо-режимі. А інші країни-сусіди (той же Китай, держави Закавказзя) і поневолені народи всередині Імперії Зла давно задумуються, як не прогавити демонтаж РФ-ії на безпечні частини з користю для себе.

Иван

6 листопада 2021, 09:26

В 2005 г. в Харькове местные правопохоронители от лица губернатора (авакова) угрожали моей жене и детям (!) лишить жизни и здоровья, чтобы я "не мешал" его ставленнику занять вожделенную тем должность.

Дик

6 листопада 2021, 09:23

Сухари суши,бандера недобитая,на Колыме пригодятся...

Игорь

6 листопада 2021, 09:23

Я не знаю где воевал гн. Аваков но, как боевой офицер смею заметить, что приведение к порядку Донбасса и Крыма это совершенно разные войсковые операции. Донбасс - это операция спец войск длительностью сутки, как правильно сказал генерал, а дура депутатка преподнесла, как операцию за "один день". Непонимание разницы между днем и сутками говорит о высокой грамотности нашей "элиты". Крым - это полно размерная войсковая операция с применением всех родов войск специально оттренированных для проведения именно этой операции, при этом добиваясь максимальной слаженности всех видов войск в ходе операции.

светлана

6 листопада 2021, 08:47

аваков совсем охренел

светлана

6 листопада 2021, 08:46

Аваков совсем охренел


Новини