Головна Новини Політика внутрішня політика Аваков розповів, чи потрібно ввести санкції проти Порошенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков розповів, чи потрібно ввести санкції проти Порошенка

На думку міністра, аргументів для введення санкцій проти Порошенка при владі немає

2 березня 2021, 19:51 comments2961
Поділіться публікацією:

Вводити санкції проти п'ятого президента України Петра Порошенка не стане аргументованим рішенням. Такою думкою в інтерв'ю з журналістом Дмитром Гордоном поділився глава міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє видання "Курс України".

Аваков розповів, чи потрібно ввести санкції проти Порошенка

Аваков не вважає Порошенка ворогом України. Фото: pravda.com.ua

На думку міністра, діяти з Порошенком в тому ж ключі, як і з Віктором Медведчуком (рішенням РНБО на окремі матеріальні активи глави "ОПЗЖ" накладено заборону — ред.), в цей момент неправильно.

Аваков упевнений, що різниця між Медведчуком і Порошенко полягає в сфері політики — зовнішньої і внутрішньої. Якщо першого нібито підозрюють в проросійській політиці і співпраці з державою-агресією, то другого можна пред'явити лише якісь внутрішньоукраїнські претензії. І їх, впевнений Арсен Аваков, можна, в разі необхідності, оформити в судовому порядку.

"Порошенко — не ворог України. Порошенко — це наша внутрішня політика. Ми маємо до нього претензії — ми його не обрали президентом. Ми його підтримуємо — а його значна частина населення все ще підтримує, — він отримав представництво в парламенті", — висловив свою думку глава МВС.

Аваков називає поведінку Петра Порошенка нормальним змагальним процесом. Як і більшість політиків, екс-президент бореться за увагу електорату і місце під "політичним" сонцем. Пред'явити йому санкції — значить зайвий раз зіграти проти України, яку Порошенко ж і підтримує.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що представник Офісу президента впевнений — гучні заяви Порошенко під час президентства щодо судової реформи так і залишилися словами.

Також на порталі можна знайти інформацію про те, що може змусити главу МВС Арсена Авакова піти у відставку. До всього іншого, в одному зі свіжих інтерв'ю міністр нарешті відповів на сакраментальне питання, популярний в суспільстві: "Аваков — чорт?"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

царь

22 березня 2021, 17:39

пора садить по жизненно парашу с конфискацией имущества

Геннадий

4 березня 2021, 07:39

Я неожиданно доволен ясными и разумными доводами А. Авакова. Не дело в черной комнате черную кошку ловить, возможно там её нет, а нос разбить можно... Мудрость в объединении всех лучших кадров и поиске верных решений! Вместе - мы можем всё и больше! Порознь - "маемо, що маемо!" - шараханье, потерю сил и времени... На нас зрелые демократии смотрят, как на перспективных юношей с гонором, но ни чему обученных, совершенно не организованных недорослей! Стыдно народу за организацию власти, он такого состояния не терпит... А потеря времени - потеря перспективы, - потеря огромных , взрывных возможностей роста!!! На этом пути есть риск пройти точку невозврата и потеряться в истории человечества... Развитие империй там, где мудрость старцев и энергия незрелой молодости в одной упряжке на одной стороне телеги! Если этого условия нет, как правило - крах империи!!! Чем начал в наших реалия, тем же и кончил в талмудах истории!!! Правда у каждого своя, а истина одна - для нас Украина! И мы её теряем...!

Брат

3 березня 2021, 20:32

Неполживы укросми!!! Наоборот,петюня,цуцик и их подельники-враги украинского народа.А как поступают с врагами народа??!! А вот Медведчук всегда говорит о мире,дружбе,взаимной торговле и вакцинацией нормальной вакциной.

Йцукен

3 березня 2021, 18:52

"Порошенко — не враг Украины. Порошенко — это СвЫнарчук УкраинЫ!

Йцукен

3 березня 2021, 18:50

ПоцРошенКо і Свинарчукам - Слава Урка-їні!

Йцукен

3 березня 2021, 18:47

...2 гандона у Гордона... Источник: https://politics.comments.ua/news/domestic-policy/avakov-rasskazal-nuzhno-li-vvesti-sankcii-protiv-poroshenko-672921.html © Comments.ua

Йцукен

3 березня 2021, 18:47

...2 гандона у Годона...

Марсианин

3 березня 2021, 17:46

Кто б сомневался... :))) А шо там со Свинарчуком, кстати?! Сидит? :)))

Арсеній Зайчик

3 березня 2021, 17:04

Українець, ти одноклітковий дебіл і Порошенковська шавка, ідіть самі на цвинтарь і на сміттєзвалище історії. Пора Вам з Порошенком на помойку. Люди зробили свій правильний вибір, що не обрали вора Порошенка (Петрика Інкогніто) на другий термін.

Антивальцман

3 березня 2021, 14:06

Порох Молодец! Сегодня миску похлёбки заработал.

Юхим Довбня

3 березня 2021, 13:39

Порох_обот, а що тобі Росія, власне, поганого зробила? Тільки «не по телевізору», а взагалі? Чи ти сам своєї власної думки на цей рахунок не маєш?

sedoj778

3 березня 2021, 12:26

Арсен говорить правильно. Говорить коротко і ясно.

Гість

3 березня 2021, 09:47

Українець, сам ти пацюк, якщо дозволяєш собі ображати значну частину України.

Порох

3 березня 2021, 09:29

Медведчук - пророссийская сука и тварь. Пусть забирает свою курву Оксану и валит к куму в паррашу. Конченная семья мудаков.

Українець

2 березня 2021, 20:08

Агов! Негайно знищити зеленськагу потвору, поки воно не знищило Україну. зеленське лайно, твойє місце на цвінтарі без ознак, гидота! пацюки ті, що за ньго голосували.


Новини