Головна Новини Політика кабмін Аваков назвав умову своєї відставки
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков назвав умову своєї відставки

За словами міністра, його відставка залежить від прийняття рішень Зеленським

2 березня 2021, 14:04
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, за якої умови він би подав у відставку.  За словами очільника МВС, він би пішов з посади міністра, якби рішення глави держави Володимира Зеленського були несумісні з його внутрішнім світом. Про це Аваков розповів в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Аваков назвав умову своєї відставки

Арсен Аваков - фото з відкритих джерел

За словами міністра, він із Зеленським дискутує на практично повний перелік питань, і Аваков не завжди підтримує всі рішення, які прийняті президентом.  Однак Аваков стверджує, що Зеленський завжди вислуховує іншу позицію і не завжди готовий приймати рішення відразу:

"Я не можу сказати, що я готовий підтримати всі рішення, які він приймає. Він каже:" Ну, тут ваша позиція зрозуміла ". Ну, можливо, так і треба: щоб був баланс думок, щоб ми могли тут рухатися якось  вперед поступально ... Але у всіх головних рішеннях, які приймає Зеленський, — мені це підходить. Тому що якби він приймав рішення, які несумісні з моїм внутрішнім світом, я б сказав: "Вибачте, я пішов у відставку", —  каже міністр.

Нагадаємо, що раніше Арсен Аваков відповів на закиди на свою адресу.  Зокрема, він прокоментував вислів "Аваков — чорт", назвавши себе "янголом".  У своїй промові глава МВС також підкреслив, що іноді робота співробітників поліції піддається критиці з боку суспільства несправедливо.

У матеріалі порталу "Коментарі" також можна прочитати, що український політичний експерт Тарас Загородній розповів про шанси чинного глави МВС Арсена Авакова зайняти пост прем'єр-міністра України після Дениса Шмигаля. За його словами, Аваков має всі шанси на те, щоб стати новим главою Кабміну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини