Головна Новини Політика кабмін "А може янгол?": Глава МВС відповів на закиди про те, що "Аваков - чорт"
commentss НОВИНИ Всі новини

"А може янгол?": Глава МВС відповів на закиди про те, що "Аваков - чорт"

За словами міністра, іноді роботу поліції критикують несправедливо

2 березня 2021, 10:27
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков відповів на закиди на свою адресу. Зокрема, він прокоментував фразу "Аваков — чорт", назвавши себе "янголом". Про це міністр сказав в ефірі програми "VIP з Наталією Мосейчук" на телеканалі "1 + 1", передає ТСН. 

"А може янгол?": Глава МВС відповів на закиди про те, що "Аваков - чорт"

Арсен Аваков - фото з відкритих джерел

У своїй промові глава МВС також підкреслив, що іноді робота співробітників поліції піддається критиці з боку суспільства несправедливо:

"А може Аваков — янгол, тому що терпить це? У тому числі й таке ставлення. Тому що у мене така робота, що іноді потрібно бути твердим, а іноді — людяним, але часто — жорстким. І коли на нас "наїжджають" або несправедливо критикують, і хтось "закипає" останніми словами, я їх (співробітників поліції — ред.) збираю і кажу: "Хлопці, ми не цукор, ми не розтанемо. Ви знаєте, на яку роботу прийшли", — сказав Аваков. 

Міністр також підкреслив, що одним із принципом його робити є "робити те, що повинен". 

Нагадаємо, що український політичний експерт Тарас Загородній розповів про шанси чинного очільника МВС Арсена Авакова обійняти пост прем'єр-міністра України після Дениса Шмигаля. За його словами, Аваков має всі шанси на те, щоб стати новим главою Кабміну. Експерт сказав, що сила Авакова в тому, що він є главою МВС, в яке крім поліції входить ДСНС, Нацгвардія і прикордонники.

Інтернет-видання "Коментарі" також повідомляло, що Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про ставлення президента Росії Володимира Путіна до незалежності України, а також розкрив деталі переговорів Президента України Володимира Зеленського з Кремлем в грудні 2019 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

2 березня 2021, 12:46

В 2005 г. в Харькове руководство местных правопохоронных органов угрожало жизни и здоровью моих жены и детей (!) от имени "ангела", чтобы я "не мешал" его ставленнику занять вожделенное тем место.


Новини