Головна Новини Політика кабмін Заборона пластикових пакетів і штрафи до 8500 гривень: комітет ВР підтримав закон
commentss НОВИНИ Всі новини

Заборона пластикових пакетів і штрафи до 8500 гривень: комітет ВР підтримав закон

Комітет пропонує повністю заборонити використання пакетів

7 грудня 2020, 19:10 comments1147
Поділіться публікацією:

В Україні планують карати за застосування пластикових упаковок. Екологічний комітет рекомендує парламенту цілком і повністю заборонити їх використання.

Заборона пластикових пакетів і штрафи до 8500 гривень: комітет ВР підтримав закон

У законопроекті прописано, що забороні підлягають надлегкі пластикові пакети; легкі пластикові пакети, товщиною до 50 мкм; пластикові пакети, що розкладаються на оксобіоматеріали.

В той самий час, для упаковування м'ясних і рибних продуктів, а також круп, борошна та цукру, будуть введені в обіг пластикові пакети розмірами не більше 22,5х34,5х45см.

Разом з тим, парламентарі пропонують ввести чималі штрафи за використання пластику — сума становитиме від 1700 до 3400 гривень. За повторне порушення адміністративне покарання складе від 3400 до 8500 гривень.

Раніше "Коментарі" писали про те, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков поставив на місце групу народних обранців, які робили селфі під час чергової сесії парламенту. Відповідне відео було опубліковано в засобах масової інформації та соціальних мережах.

Також, порталу стало відомо, що черговий "слуга народу" був захоплений зовсім нема за розв'язанням державних проблем під час засідання у Верховній Раді. Чоловік займався більш приємними справами — листувався з жінкою. Цим народним обранцем виявився Олег Семінський. А листувався він з якоїсь Катериною Демченко, називаючи її "котиком" і обговорюючи "вчорашнє", а також стрижку і нову краватку нардепа. На думку Telegram-каналу, дама не є законною дружиною Семінського, оскільки в декларації нардепа в графі "дружина" вказані інші дані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини