Головна Новини Політика кабмін Вітренка призначили головою "Нафтогазу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вітренка призначили головою "Нафтогазу"

Цю посаду Вітренко буде обіймати без статусу виконувача обов'язків

28 квітня 2021, 15:51
Поділіться публікацією:

Юрій Вітренко призначений головою "Нафтогазу" без статусу виконувача обов'язків. Про це повідомило виданню "РБК-Україна" джерело в Кабінеті міністрів.

Вітренка призначили головою "Нафтогазу"

Юрій Вітренко - фото з відкритих джерел

"Вітренка вже призначили головою "Нафтогазу". Не в статусі виконувача обов'язків", — повідомив він.

Крім того, в НАК "Нафтогаз України" підтвердили призначення Кабміном Юрія Вітренка на посаду очільника компанії.

"Прийнято рішення про обрання та призначення з 29 квітня 2021 року Вітренка Юрія Юрійовича головою правління акціонерного товариства" Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на сьогоднішньому урядовому засіданні Кабмін прийняв рішення звільнити Андрія Коболєва з посади голови "Нафтогазу". Сам Коболєв стверджує, що дізнався про своє звільнення з новин. До слова, він був на чолі компанії з 2014 року.

Раніше портал "Коментарі" писав, що кандидатуру віцепрезидента "Енергоатома" Германа Галущенко подали на посаду міністра енергетики. "Коментарі" дізналися прогнози експертів стосовно того, чи підтримає його Рада, а також зможе Галущенко вирішити основні завдання на чолі Міненерго.

Експерти нагадують, що після кількох провальних голосувань за призначення Вітренка міністром монобільшість змінила законодавство, посиливши повноваження в.о. міністра. Саме в такому статусі й працював Вітренко. Здавалося, що питання знято. Але нещодавно стало відомо, що він написав заяву про відставку. Щоправда, сам Вітренко це спростовував. Однак анонсований розгляд нової кандидатури на пост очільника Міненерго свідчить про протилежне. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Эдуард

29 квітня 2021, 09:28

кино в комедийной стране


Новини