Головна Новини Політика кабмін Уряд затвердив нові умови кредитування - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд затвердив нові умови кредитування - подробиці

Відтепер українцям буде доступна іпотека під 7 відсотків

27 січня 2021, 18:15
Поділіться публікацією:

Кабінет міністрів України на черговому засіданні затвердив нові умови кредитування. Головним рішенням стало здешевлення вартості іпотечних кредитів до семи відсотків. Дану інформацію надає прем'єр-міністр Денис Шмигаль на Facebook-сторінці.

Уряд затвердив нові умови кредитування - подробиці

Нові умови кредитування в Україні. Фото: kompanion.online

Нововведення затверджує механізм "доступного іпотечного кредитування". Іпотеку з меншим відсоток можна оформити вже в цьому році. Проте коли саме, прем'єр-міністр не уточнює.

Іпотеку під сім відсотків можна буде оформити, якщо ваш перший внесок складатиме не менше п'ятнадцяти відсотків від вартості будівлі. Максимальний термін іпотеки складає 20 років.

Скористатися нововведенням зможуть ті громадяни України, які планують придбати готову квартиру та ті, хто має намір побудувати дім власноруч з нуля.

Проте є один виняток — скористатися іпотекою з низьким відсотком не зможуть люди, які планують придбати житло, побудоване до 2015 року.

Нагадаємо, що останні голосування, погрози керівника парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамія виключенням із фракції тим, хто не підтримає законопроект про народовладдя через всеукраїнський референдум, ситуація з Дубинським викликають питання і сумніви щодо монолітності та стабільності фракції "Слуга народу" в парламенті. Імовірність розпаду монобільшості оцінювали для читачів "Коментарів" українські експерти. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, скільки заробив президент України Володимир Зеленський за минулий рік. Щоб дізнатися зарплату політика, ознайомтесь з нашим матеріалом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини