Головна Новини Політика президент Скільки заробив Зеленський за 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки заробив Зеленський за 2020 рік

Місячна зарплата президента України - 28 тисяч гривень

26 січня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Стало відомо, скільки заробив президент України Володимир Зеленський за минулий рік. Про це повідомило видання Українські Новини.

Скільки заробив Зеленський за 2020 рік

Зарплата Зеленського за 2020 рік. Фото: dengi.informator.ua

Кожного місяця Гарант країни отримував 28 тисяч гривень зарплатні. Відповідно за рік Зеленський заробив 336 000 гривень.

Повідомляється, що президент отримує тільки посадовий оклад. Додаткових надбавок до зарплати очільника країни не передбачено.

Варто зазначити, що за весь рік з вищезазначеної суми зарплати Володимира Зеленського було виплачено 65 520 гривень податків.

Безпосередньо президенту залишилося 270 480 гривень зарплати. Якщо перевести на долари за середнім курсом минулого року, виходить, що Зеленський отримав трохи більше, ніж десять тисяч доларів.

Проте згідно з даними в електронній декларації, президент України Володимир Зеленський розбагатів на 4,59 мільйона гривень. Голова держави повідомив про істотні зміни в майновому стані, вказавши, що отримав роялті від діяльності двох ТОВ.

Так, Зеленський задекларував 4,355 мільйона гривень доходу, отриманого від "Кварталу 95" та ще 235 тисяч гривень в той же день від "Кіностолиці". Дані оприлюднені на офіційному сайті Національного агенства з питань запобігання корупції.

Нагадаємо, що 25 січня Президент України Володимир Зеленський відзначив 43 день народження. Він народився в 1978 році в Кривому Розі Дніпропетровської області. Фотографії гаранта з дитинства і юності можна переглянути на нашому сайті.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що Президент України Володимир Зеленський неофіційно запросив відомого американського винахідника Ілона Маска відвідати Україну. Пропозицію опубліковано на офіційному Twitter-акаунті глави держави. Текст повідомлення можна подивитися в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини