Головна Новини Політика кабмін Раді запропонували кандидатуру на пост міністра охорони здоров'я: кого саме
commentss НОВИНИ Всі новини

Раді запропонували кандидатуру на пост міністра охорони здоров'я: кого саме

Як і очікувалося, наступником Максима Степанова в МОЗ може стати головний санлікар країни Віктор Ляшко

19 травня 2021, 13:19
Поділіться публікацією:

Зміни в ключових міністерствах України турбують багатьох політиків і звичайних громадян. Найбільше зацікавлених поглядів прикуто до МОЗ, який є одним з найважливіших держорганів у коронавірусну пандемію. 18 травня офіційно підтвердилися чутки про те, кого влада хоче бачити міністром охорони здоров'я.

Раді запропонували кандидатуру на пост міністра охорони здоров'я: кого саме

Новим головою МОЗ може стати головний санлікар Віктор Ляшко. Фото із відкритих джерел

Як повідомляється в анонімному Telegram-каналі "Шептун", глава уряду Денис Шмигаль вже подав на розгляд Верховної Ради конкретну кандидатуру. Документ підтверджує більшість інсайдів — наступником Максима Степанова хочуть бачити Віктора Ляшка.

Нагадаємо, що зараз Ляшко вважається головним санітарним лікарем в Україні. Чиновник є однією з важливих фігур у загальнонаціональній боротьбі із коронавірусом. Найбільше Ляшко відповідав за напрямок, пов'язаний із карантинними обмеженнями. Організація всіх епідеміологічних нюансів начебто задовольнила прем'єр-міністра і його команду.

До слова, в поданні Шмигаля про Віктора Ляшка зазначено, що початковими ініціаторами просування такої кандидатури стали представники фракції "Слуга народу".

Голосування, на якому нардепи підтримають (чи ні) пропозиція прем'єра, заплановано на четвер, 19 травня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що 18 травня нардепи дружно підтримали відставку міністрів інфраструктури, економіки та охорони здоров'я. Найбільше голосів "за" — аж 292 — "зібрав" Максим Степанов, який раніше відмовився добровільно покинути займаний пост. Про що, на думку експертів, свідчать подібні зміни, і чого Кабміну очікувати далі, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали про те, чому в середу, 19 травня, депутати у Верховній Раді обмежували доступ до трибуни для виступів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/sheptoon/11747
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини