Головна Новини Політика кабмін Напад на Україну не буде легкою прогулянкою, - Аваков
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад на Україну не буде легкою прогулянкою, - Аваков

Міністр відзначив високий рівень підготовки сил МВС в зоні ООС

22 квітня 2021, 10:28
Поділіться публікацією:

Очыльник Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков провів перевірку сил МВС в зоні ООС в Маріуполі, після чого попередив агресора, що напад на нашу країну не буде легкою прогулянкою, пише видання "РБК-Україна".

Напад на Україну не буде легкою прогулянкою, - Аваков

Арсен Аваков - фото з відкритих джерел

За словами міністра, Національна гвардія, поліцейські сили, прикордонники і навіть рятувальники продемонстрували високий рівень підготовки. Аваков зазначив, що їх підготовка відрізняється від тієї, що була в 2014 році і з точки зору досвіду, ментальної готовності, і оснащення:

"І хочу, щоб агресор зрозумів, напад на Україну — не буде легкою прогулянкою, це будуть величезні втрати для того, хто вирішить зайти на нашу землю без нашої згоди", — заявив голова МВС.

Нагадаємо, ескалація військового конфлікту, спровокована російською стороною, турбує багатьох українців. Уряд робить все можливе, щоб армія змогла відбити можливу атаку військовослужбовців РФ. Як інформують в департаменті комунікації МВС, 19 квітня була проведена інспекція підрозділів міністерства на Донбасі. За словами очыльника МВС, Росія не тільки фінансує бойовиків в ОРДЛО, а й активно стягує різні війська і техніку до українських кордонів. Аваков стверджує, що зараз противник представляє найбільш "масивну" загрозу, адже такої кількості російських сил поблизу України не спостерігалося останні шість років, починаючи з 2015 року.

"Коментарі" також писали, що раніше глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив , що наша країна готова до масштабної російської агресії, до того ж наша країна буде відображати її як дипломатичним, так і військовим шляхом.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини