Головна Новини Політика кабмін Геращенка звільнили з поста заступника міністра внутрішніх справ: які кадрові рішення прийняв уряд
commentss НОВИНИ Всі новини

Геращенка звільнили з поста заступника міністра внутрішніх справ: які кадрові рішення прийняв уряд

Уряд призначив нових заступників міністра внутрішніх справ та провів інші кадрові зміни у міністерствах

5 серпня 2021, 10:45
Поділіться публікацією:

Під час засідання Кабінету міністрів 4 серпня було проведенон низку кадрових змін. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на народного депутата  Олексія Гончаренка.

Геращенка звільнили з поста заступника міністра внутрішніх справ: які кадрові рішення прийняв уряд

Антон Геращенко. Фото з відкритих джерел

Відомо, що трьох заступників міністра внутрішніх справ, що працювали із Арсеном Аваковим, звільнили. У тому числі позбувся посади заступника міністра й Антон Геращенко. Хоча його кандидатуру могли залишити, але нібито її не погодив президент Зеленський.

Новими заступниками стали: Мері Акопян, Богдан Драп'ятий та Ігор Бондаренко. Подання про призначення цих людей на пости заступників надійшло до уряду ще 29 липня.

До призначення всі вони працювали у різних підрозділах міністерства. Богдан Драп'ятий очолював Секретаріат комітету Ради з питань правоохоронної діяльності. Мері Акопян була керівником Департаменту міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства внутрішніх справ. Ігор Бондаренко управляв Департаментом інформатизації міністерства.

Також нову посаду у Кабміні отримав Найєм Мустафа-Масі. Відтепер він працює заступником міністра інфраструктури України. На посаду першого заступника міністра Олександра Кубракова призначено Василя Шкуракова. Замінили у Міністерстві інфраструктури й заступника міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Кабмін призначив на цю посаду Анатолія Комірного.

Крім того, кадрові зміни відбулися і в Міністерстві оборони, Пенсійному фонді, Державній митній службі та деяких державних адміністраціях.

Як повідомляв портал "Коментарі", новим міністром МВС України став Денис Монастирський. Також портал "Коментарі" писав, що через відхід Авакова найближчим часом відбудеться відставка голови Нацполіції Ігоря Клименка, керівника Київської поліції Андрія Крищенка, інших людей, які так чи інакше асоціюються з Аваковим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини