Головна Новини Політика кабмін МВС України очолив Денис Монастирський: як голосувала Рада
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС України очолив Денис Монастирський: як голосувала Рада

За кандидатуру Монастирського проголосував 271 депутат

16 липня 2021, 12:44
Поділіться публікацією:

П'ятниця, 16 липня, видалася в парламенті дуже спекотною. Одним із головних питань було голосування щодо заміщення вакантної посади глави Міністерства внутрішніх справ, яку раніше займав Арсен Аваков. Як стало відомо з засідання Верховної Ради, рішенням депутатів новим міністром став Денис Монастирський.

МВС України очолив Денис Монастирський: як голосувала Рада

Денис Монастирський став новим очільником МВС. Фото із відкритих джерел

За відповідне рішення проголосував 271 народний обранець. Основну масу — 231 — склали голоси "Слуг народу". Також кандидатуру Монастирського підтримали політичні фракції "За майбутнє", (14), "Довіра" (16) і десятеро позафракційних депутатів.

Більшість опозиційних фракцій — "Європейська солідарність", "Голос" і "Батьківщина" — утрималися під час розгляду цього питання.

Цікаво, що представники "ОПЗЖ" взагалі не голосували з цього питання. Більш того — значна частина депутатів від цієї політсили і зовсім відсутня на останньому перед "відпусткою" парламенту засіданні. 

Слід зазначити, що під час голосування за призначення Монастирського жоден нардеп не проголосував проти.

Свіжих коментарів новопризначений глава МВС поки не давав. Після голосування повинна була відбутися коротке спілкування з пресою, однак трапилася якась затримка. Помічниця Дениса Монастирського, вийшовши до журналістів, пожартувала, що "він передає всім вітання". Коли відбудеться вихід до преси, додатково не повідомлялося.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, з якими проблемами, на думку експертів, Денису Монастирському доведеться зіткнутися в стінах МВС. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому Арсен Аваков вирішив звільнити крісло міністра внутрішніх справ. Припущення експертів — у нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини