Головна Новини Політика вибори Притула балотується в мери Києва: Верещук дала оцінку своєму конкуренту
commentss НОВИНИ Всі новини

Притула балотується в мери Києва: Верещук дала оцінку своєму конкуренту

За словами Ірини Верещук, у неї є тільки один реальний конкурент на виборах, і це не Притула

14 серпня 2020, 13:54 comments1591
Поділіться публікацією:

Кандидат на посаду голови Київської державної міської адміністрації Ірина Верещук заявила, що в якості конкурента розглядає тільки одного фігуранта — чинного мера столиці Віталія Кличка. Про це вона повідомила в інтерв'ю журналістам видання "Столичний регіон" .

Притула балотується в мери Києва: Верещук дала оцінку своєму конкуренту

Так Верещук відповіла пресі про своє ставлення до висунення відомого телеведучого Сергія Притули на цей пост від партії "Голос" .

Згідно такої відповіді, можна мати на увазі, що кандидат від "Слуги народу" не розглядає Сергія Притулу як серйозну загрозу своїй кандидатурі.

Також Ірина Верещук викликала Віталія Кличка на відкриті дебати, щоб підняти з ним ряд болючих питань, які турбують киян.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ірина Верещук чесно оцінила шанси на перемогу в Київську міську раду на найближчих виборах для "Слуг народу".

"До людей нам потрібно йти з чесної риторикою і не обіцяти нічого з того, що ми зробити не зможемо. Замість цього, слід обіцяти якісь лаконічні, предметні речі. Ніяких гігантських проектів і" гіперлупов "бути не повинно", — зазначила народний депутат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини