Головна Новини Політика Скандали.Політика ЗМІ: Коломойський почав шантажувати Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Коломойський почав шантажувати Зеленського

Якщо президент України не погодиться на умови олігарха, то багато депутатів можуть вийти з фракції

8 жовтня 2020, 14:16 comments1228
Поділіться публікацією:

ЗМІ: Коломойський почав шантажувати Зеленського

Олігарх Ігор Коломойський шантажує президента Володимира Зеленського висновком "своїх" депутатів з Слуги народу. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерела, близькі до ситуації.

Як заявляє співрозмовник видання, таким чином він хоче змусити главу держави під загрозою дочасних парламентських виборів "поділитися владою" з "перевіреними професіоналами".

За словами джерела, мова йде про вимогу віддати крісло прем'єра чи віце-прем'єра партнеру Коломойського Ігорю Палиці, який курирує депутатську групу За майбутнє.

"Беня трохи шантажує Зеленського, що виведе своїх з Слуги народу і розвалить коаліцію. А замість цього пропонує" посилити "її за рахунок входження групи За майбутнє", — заявив він.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Ігор Коломойський відповів на звинувачення Мін'юсту США.

"Все інвестиції, які я робив в нерухомість в Сполучених Штатах Америки, зроблені з власних доходів. По-перше, це дохід від продажу металургійних активів компанії Evraz протягом 2007-2008 років. По-друге, це доходи з інших видів бізнесу. Так , я не виключаю, що ці кошти знаходилися в "ПриватБанку", але це все мої гроші ", — повідомив Коломойський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини