Головна Новини Політика Скандали Жванія "викрив" Порошенко: першим опротестував скандальну заяву Клімкін
commentss НОВИНИ Всі новини

Жванія "викрив" Порошенко: першим опротестував скандальну заяву Клімкін

Екс-глава МЗС Павло Клімкін позначив. що ніколи не передавав хабарів високопосадовцям з Євросоюзу, як зазначив екс-нардеп Давид Жванія у своїй гучній заяві

22 липня 2020, 19:50 comments4406
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ часів Віктора Януковича Павло Клімкін відреагував на скандальне звернення колишнього нардепа від "БПП" Давида Жванії, який заявив, що в 2014 році сам Жванія передав через Клімкіна хабар у 5 млн доларів для якогось "высокопосталенного чиновника" Німеччини для підтримки кандидатури Петра Порошенка на виборах президента. Про це екс-міністр заявив у коментарі виданню "Українська правда".

Жванія "викрив" Порошенко: першим опротестував скандальну заяву Клімкін

"По-перше, ніхто в Європі не втручається в справи інших держав. Речі такого політичного масштабу якщо і розглядаються, то розглядаються на рівні канцлера", — відповів колишній міністр на запитання преси.

Так, Він переконливо заявив, що ніяких хабарів він не передавав, що це в принципі неможливо.

"Ви можете уявити, що хтось Меркель передає хабар? Реально такі речі можуть вирішуватися виключно на такому рівні – якщо мова йде про Берлін, то я вважаю, що це натяк на Меркель... Я вважаю, що тут і коментувати не варто", — зазначив він.

При цьому Він додав, що всі подробиці цього скандалу журналістам потрібно дізнаватися у самого Жванії, так як він знаходить всю цю історію смішний.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній соратник Петра Порошенко, Давид Жванія, звинуватив його у злочинному поваленні влади заради власної вигоди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини