Головна Новини Політика Скандали «Зарізаний» Микола Тищенко: навіщо «Слуги народу» запустили фейк про поранення нардепа
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зарізаний» Микола Тищенко: навіщо «Слуги народу» запустили фейк про поранення нардепа

Всередині фракції намагалися знайти нардепа, який "зливає" інформацію Telegram-каналам

31 березня 2021, 18:57
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 31 березня, в чаті парламентської фракції "Слуга народу" з'явилося повідомлення про поранення нардепа Миколи Тищенка. Незабаром інформація голови фракції Давида Арахамії виявилася фейком. Про це в особистому Telegram-каналі повідомила українська журналістка Соня Кошкіна.

«Зарізаний» Микола Тищенко: навіщо «Слуги народу» запустили фейк про поранення нардепа

Інформація про поранення "слуги" Миколи Тищенка виявилася фейком. Фото з відкритих джерел

За словами Кошкіної, нардепи від "Слуг" "зарізали" Тищенка, аби вирахувати, хто з колег є інформатором (чи адміністратором) каналу "Темний лицар".

Спочатку Арахамія повідомив, що Миколу Тищенка вдарили ножем під час протистоянь на 87 окрузі, що в Івано-Франківській області. Сьогодні там спостерігаються особливі складнощі з підрахунком голосів після довиборів у Верховну Раду. Саме тому на місце подій вирушила група "слуг" із Києва, щоб підтримати свого кандидата Василя Вірастюка.

Через кілька хвилин повідомлення від Давида Арахамії з'явилося у згаданому вище Telegram-каналі. В цей же час, за словами Кошкіної, інші нардепи від "СН" влаштували "кіпіш", намагаючись додзвонитися нібито пораненому Тищенку.

"Через кілька хвилин з'ясовується: з Тищенком все ок. Давид Арахамія спеціально написав це повідомлення, щоб перевірити, хто саме з депутатів "зливає" інфу згаданому тг-каналу", — написала журналістка.

При цьому Арахамія уточнив, що керівництво партії вже давно здогадувалося, хто співпрацює з "Темним лицарем", а все, що відбувалося, було "полюванням на живця" для нібито отримання прямих підтверджень.

Соня Кошкіна також уточнює, що на найближчому засіданні фракції "Слуга народу" ім'я людини, яка "зливає" інформацію, нібито буде озвучено. При цьому журналістика щиро зізнається, що не розуміє, як можна було спекулювати на подібній темі, мовляв "знайшли, з чим жартувати".

Адміністрація "Темного лицаря" вже перетворила подію на жарт, припустивши, що Арахамія таким чином відводить підозри від себе.

"Тому що зливає інформацію в телеграм він", — пожартували в Telegram-каналі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що одна з нардепів від "Слуги народу" збиралася "валити" з України. Пізніше політик спробувала виправдатися за свою переписку, яка потрапила в об'єктив журналістів. Що з цього вийшло, можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також ми повідомляли, звідки у "слуги" Вікторії Кінзбурської з'явилася дорога сумка з колекції Prada.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

kiska

31 березня 2021, 20:41

Мнoго жeнщин хoтят сeксa на одну нoчь. Все они собраны на одном сайте и ждут члeнa для жосткого тpаxа. Все анoнимнo и конфидeнциaльно, peгистpиpуйся пока беcплaнo ----- http://srt.vg/trax


Новини