Головна Новини Політика Скандали.Політика Заблоковані канали Медведчука можуть передати в управління журналістів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Заблоковані канали Медведчука можуть передати в управління журналістів (ФОТО)

Є ймовірність, що канали дозволять очолити журналістам

3 лютого 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

Заблоковані телеканали "NewsOne", "112 Україна" та "ZIK", що потрапили під санкції РНБО, можуть передати у власність журналістів, які працюють у цих ЗМІ. Подібну інсайдерську інформацію розмістили на Telegram-каналі "Картковий офіс".

Заблоковані канали Медведчука можуть передати в управління журналістів (ФОТО)

Заблоковані канали можуть очолити журналісти. Фото із відкритих джерел

Вся справа у листуванні одного із депутатів партії "Опозиційна платформа — за життя". На знімку з Верховної Ради чітко видно, як одним із варіантів виходу з ситуації щодо блокування окремих українських каналів може стати зміна їх власника.

"Як рішення може бути — вийти зі складу засновників Козаку і зробити засновниками журналістів каналу", — пропонує політику невідома  Христина.

Принаймні, саме таким ім'ям підписаний контакт, з яким, як зафотографували інсайдери, нардеп листувався.

Тарас Козак, про якого йде мова в повідомленні, є номінальним власником заблокованих каналів. Вважається, що насправді "NewsOne", "112 Україна" та "ZIK" фінансуються главою "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком. До слова, "Коментарі" вже повідомляли, що разом з блокуванням телемедіа влада ще і наклала заборону на літаки Козака і Медведчука.

Раніше стало відомо про те, що рішення про блокування окремих телеканалів в РНБО підтримали практично всі члени ради. Одного з них не було на засіданні, а спікер ВРУ Дмитро Разумков втримався при голосуванні. Як політик пояснив свій подібний вчинок, детальніше можна дізнатися на нашому порталі.

Також варто зауважити, що представники партії "ОПЗЖ" погрожують президенту Володимиру Зеленському імпічментом через припинення мовлення телеканалів в українському медіа-просторі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини