Головна Новини Політика Скандали В СБУ розповіли, що робитимуть з Рабіновичем після скандалу з картою України
commentss НОВИНИ Всі новини

В СБУ розповіли, що робитимуть з Рабіновичем після скандалу з картою України

Рабінович опублікував карту України без Криму

2 березня 2021, 07:30 comments18488
Поділіться публікацією:

У Службі безпеки України розповіли про те, що будуть робити після скандалу з нардепом від партії "Опозиційна платформа За життя" Вадимом Рабіновичем, який опублікував карту України без Криму і з "ЛДНР". Про це повідомили в прес-службі СБУ у відповідь на запит видання "Укрінформ".

В СБУ розповіли, що робитимуть з Рабіновичем після скандалу з картою України

Фото: скрiншот

Повідомляється, що Служба безпеки України вивчає і аналізує це питання, а результати роботи будуть оприлюднені додатково.

Рабиінович опублікував картинку, де була зображена карта України без Криму і з невизнаними "ЛДНР". Також варто відзначити, що дана ілюстрація є супроводом російської інформаційної пропаганди проти України, де розповідається про "утиск російськомовних".

Після скандалу Рабінович може бути підданий кримінальному переслідуванню за заперечення територіальної цілісності України і визнання російської окупації Криму і окремих районів Донецької та Луганської областей.

Довідка: в лютому 2014 року на території Криму з'явилися військові без розпізнавальних знаків, які захопив будівлю кримського парламенту, аеропорт в Сімферополі і інші об'єкти стратегічної інфраструктури.

16 березня був проведений незаконний "референдум". Через кілька днів президент Росії Володимир Путін, всупереч всім нормам міжнародного права, підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

Після анексії Криму Росія почала збройну агресію в окремих районах Донецької і Луганської області України, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що українська армія готується до силового сценарію звільнення Донбасу.

Читайте також про те, хто може стати новим главою ОП замість Андрія Єрмака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини