Головна Новини Політика Скандали.Політика В окупованому Криму звернулися до Зеленського: до чого тут «комуналка»
commentss НОВИНИ Всі новини

В окупованому Криму звернулися до Зеленського: до чого тут «комуналка»

Сім'я українського президента нібито регулярно оплачує «комуналку» за майно, яке має в окупованому Криму

18 травня 2021, 15:41
Поділіться публікацією:

Російським окупантам, які загарбали Кримський півострів, дуже не подобається бажання України повернути вкрадені "сусідом" території. З боку РФ регулярно звучать звинувачення в "геноциді" кримчан, начебто влаштованому українською владою.

В окупованому Криму звернулися до Зеленського: до чого тут «комуналка»

Зеленському дорікнули, що він сплачує "комуналку" до бюджету Криму. Фото з відкритих джерел

За словами голови окупаційної влади Криму Сергія Аксьонова, жителі республіки вже відчули всю "турботу" з боку офіційного Києва. Невизнаного лідера АРК цитує пропагандистський ресурс "РИА Новости".

Реакцію окупантів викликав нещодавній виступ голови української держави Володимира Зеленського. Президент запевнив, що в Україні роблять все можливе, щоб Крим повернувся на Батьківщину.

Аксьонов же критикує дії української влади, розповідаючи про нібито влаштовані різні "блокади", включаючи загальновідому заборону на водопостачання до Криму. Представник окупаційної влади заявив, що Київ також обмежує кримчан у транспортному, енергетичному і навіть продовольчому сенсах.

За словами Аксьонова, офіційний Київ хоче повернути собі Кримський півострів як територію, а до людей владі байдуже. При цьому політик обурений постійними звинуваченнями з боку України в начебто "окупації" Криму.

Говорячи на цю тему, Сергій Аксьонов згадав про наявність майна (квартири поблизу Ялти, — ред.), яке належить першій леді України Олені Зеленській. Очільник окупаційної влади Криму підкреслив, що бюджет регіону всі останні 7 років отримує плату за "комуналку" від цього майна. Аксьонов ставить собі риторичне питання, чи є це "внеском у боротьбу з окупацією", про яку Зеленський регулярно говорить із високих трибун.

Реакції від президента або членів його сім'ї поки не надходило.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що на Кримському півострові знову зафіксовано пересування російської військової техніки. Більше подробиць — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, хто, на думку експертів, може стати учасником "Кримської платформи", ініційованої Україною, і чим це може нам допомогти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини