Головна Новини Політика Скандали В Одесі представники "Батьківщини" і "За Майбутнє" намагалися вкрасти бюлетені
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі представники "Батьківщини" і "За Майбутнє" намагалися вкрасти бюлетені

На цей час йде мова про можливість порушення за даним фактом кримінальної справи за фальсифікацію, крадіжку, пошкодження або знищення передвиборчої документації. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років

23 жовтня 2020, 22:22
Поділіться публікацією:

В Одесі тривають скандали напередодні місцевих виборів: так, в Суворовському районі міста намагалися вкрасти виборчі бюлетені під приводом їх передачі на виборчу дільницю. Про це повідомляє "Таймер" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

В Одесі представники "Батьківщини" і "За Майбутнє" намагалися вкрасти бюлетені

Відомо, що сьогодні, 23 жовтня члени ізбіркомаучастка № 511347 від округу № 2 (Суворовський район Одеси, вулиці Пестеля, Паркова, Зоринськ, Нечуй-Левицького) прибула в районну виборчу комісію з метою отримання виборчих бюлетенів — нібито на всю ділянку. Однак як виявилося, комісія їх на це не уповноважувала. По суті, зазначені члени комісії вирішили безпідставно заволодіти бюлетенями у своє особисте розпорядження.

За інформацією, отриманою від "Таймера", безчинствами займалися представники партій "За майбутнє" і "Батьківщини", а також представник в комісії кандидата в мери від "За Майбутнє" Калинчука.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що "Команда Дніпра" вимагає перенести місцеві вибори з-за епідеміологічної ситуації в Дніпрі та Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини