Головна Новини Політика Скандали.Політика На честь кого насправді названа "Партія Шарія" (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

На честь кого насправді названа "Партія Шарія" (Відео)

Насправді "Партія Шарія" використовує прізвище чоловіка, який проживає в Дніпрі

19 лютого 2021, 15:20
Поділіться публікацією:








"Партія Шарія", яку пов'язують із проросійським відеоблогером Анатолієм Шарієм, насправді використовує прізвище зовсім іншої людини. Про це повідомило видання Hromadske.

На честь кого насправді названа "Партія Шарія" (Відео)

Партія Шарія: хто є справжнім власником відомого прізвища. Фото: tk.media

Виявляється, що прізвище було куплено за 500 доларів у жителя Дніпра — Віктора Шарія. Проте сам чоловік нещодавно заявив про бажання "відібрати" своє прізвище назад.

Ситуація сталася ще у 2019-му році, перед виборами до Верховної Ради. Тоді Віктор отримав несподіваний дзвінок від представників Анатолія Шарія, які запропонували гроші за прізвище. Чоловік погодився на пропозицію.

Після того як нотаріус завірив всі документи, Віктор на деякий час забув про партію та цю ситуацію. Проте нині чоловіку неприємно, що партія носить його прізвище.

Тому в жовтні минулого року Віктор написав заяву в Окружний адміністративний суд Києва з вимогою заборонити діяльність політичної сили взагалі. Проте вже в грудні чоловік відмовився від позову за власним бажанням з невідомої причини.

Видання заявляє, що згідно з українським законодавством, політичні партії не можуть містити ім'я людини без її офіційної письмової згоди.

Також експерт та старший аналітик громадянської мережі "ОПОРА" Олександр Клюжев пояснив, що Анатолій Шарій міг надати згоду на своє прізвище. Проте невідомо, чому він цього не зробив.


Нагадаємо, що екс-президент України і лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко вчора повідомив про те, що став офіційним власником телеканалу "Прямий", а також пояснив причину покупки ЗМІ. Чому політик купив канал, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідає, за якої умови можлива відставка Максима Степанова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини